Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Οργή στον Καναδά για την εν ψυχρώ δολοφονία 18χρονου από αστυνομικούς – Συγκλονιστικό βίντεο...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στον Καναδά ο εν ψυχρώ θάνατος του 18χρονου Σάμι Γιατίμ μέσα σε ένα άδειο τραμ στο Τορόντο. Αν και ο 18χρονος κρατούσε μαχαίρι, βίντεο τον δείχνει καθαρά να... μην απειλεί τη ζωή κανενός.
Αν και τα αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με το πώς βρέθηκε ο νεαρός να κρατά ένα μαχαίρι μέσα σε ένα άδειο βαγόνι τραμ είναι πολλά, το βίντεο δείχνει τον νεαρό μέσα στο τραμ και τους τρεις αστυνομικούς απέξω να τον απειλούν με όπλο. Λίγο μετά ακούγονται τρεις πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση άλλοι εννέα.

Μετά την είδηση της δολοφονίας του 18χρονου, εκατοντάδες πολίτες διαδήλωσαν ενταντίον της κατάχρησης αστυνομικής βίας ενώ, μετά τις αντιδράσεις, ο διευθυντής της αστυνομίας της πόλης του Τορόντο, Μπιλ Μπλερ, έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση.

«Αναγνωρίζω ότι υπάρχει ανάγκη για απαντήσεις», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 18χρονος υπέκυψε στα πολλά τραύματα που του προκάλεσαν οι πυροβολισμοί ενώ στο τέλος επλήγη και από ηλεκτρικό πιστόλι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, οι γονείς του 18χρονου θύματος είναι Καναδοί, όμως ο ίδιος γεννήθηκε στη Συρία και μετακόμισε στον Καναδά μαζί με τον πατέρα του όταν ήταν πέντε ετών...
Klik VIDEO

crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά