Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Επίτιμος προτιμά τον κ. Σταθάκη

Ποιον νομίζετε ότι ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης θεωρεί ως τον πιο αξιόπιστο συνομιλητή από τον ΣΥΡΙΖΑ; Τον χανιώτη βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Σταθάκη (φωτογραφία δεξιά). Τον θεωρεί, λέει στους συνομιλητές του, ως  τον πιο σοβαρό Συριζαίο, τόσο που σκέφτεται μάλιστα να τον καλέσει και στο γραφείο του για να συνομιλήσουν. Να συζητήσουν όμως τι;
Οπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του (ανάμεσά τους και σε βουλευτές της ΝΔ) στα Χανιά όπου παραθερίζει, θέλει να φωνάξει τον κ. Σταθάκη για να τον ρωτήσει αν όλα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή του χρέους, καταγγελία του μνημονίου κτλ., έχουν βάση ή τα λένε έτσι για να κερδίσουν καμιά ψήφο. Κατά σύμπτωση ο κ. Σταθάκης (που μετέχει στο β' θερινό τμήμα της Βουλής) έφθασε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χανιά. Οταν πληροφορήθηκε ότι είναι πολύ πιθανόν να τον προσκαλέσει ο κ. Μητσοτάκης για να συζητήσουν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ξέρετε τι απάντησε; «Ο κ. Μητσοτάκης ήταν κοντινός φίλος του πατέρα μου. Δεν νομίζω ότι θα συναντηθώ μαζί του στα Χανιά, δεν βολεύει η πολιτική συγκυρία».
Ο κ. Μητσοτάκης όμως εκμυστηρεύτηκε και τις πολιτικές του ανησυχίες σε βουλευτές της ΝΔ. Τους είπε ότι ανησυχεί πως ενδεχομένως να υπάρξει κρίση τον Οκτώβριο, η οποία θα ξεκινήσει από την οικονομία και θα επεκταθεί σε άλλα κοινωνικά στρώματα. Μίλησε ακόμη και για τον κίνδυνο να υπάρξουν εκλογές, τις οποίες ωστόσο δεν τις θέλει με τίποτα. Θα είναι καταστροφή για τον τόπο, όπως έλεγε.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά