Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Το χρίσμα στον Κασιδιάρη

Και μια και γίνεται λόγος για υποψήφιους δημάρχους, ο (πολύς) κ. Ηλ. Κασιδιάρης πήρε επισήμως το χρίσμα από τον «αρχηγό» του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Πώς έγινε αυτό; Στη διάρκεια... τηλεοπτικής εκπομπής στο site XAgr.net, στην οποία εμφανίστηκε μαζί του και o κ. Ν. Μιχαλολιάκος. Μέσα σε ένα απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα και των δύο, με επιθέσεις εναντίον των σιωνιστών και αναφορές στους «κλέφτες πολιτικούς» κτλ., διανθισμένες με ειρωνείες και αστεϊσμούς, ο «αρχηγός» έδωσε την «ευχή» του στον «Ηλιάκο» του να διεκδικήσει τον πρώτο δήμο της χώρας.
Και μέσα στο παραλήρημά του ο «αρχηγός» της Χρυσής Αυγής, που ονειρεύτηκε εκλογικά ποσοστά ακόμη και... 20%, ζήτησε να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην...
Καλογρέζα και ο νεαρός μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούμπο και η οικογένειά του, επειδή, όπως έλεγε, είναι λαθρομετανάστες! Επέκρινε μάλιστα τον Πρωθυπουργό διότι τον δέχθηκε με την οικογένειά του στο Μέγαρο Μαξίμου: «Επρεπε να τους σταματήσει έξω από το Μαξίμου μια κλούβα της Αστυνομίας και να τους οδηγήσει στην Καλογρέζα» είπε ο «αρχηγίσκος», όπως τον αποκαλούν ακόμη και στο πολιτικό του μόρφωμα.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά