Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν ο Σαμαράς φλέρταρε με τον ρατσισμό και προωθούσε την ακρότητα κατά των μεταναστών

Διαβάζω ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, ότι «σαν πρωθυπουργό με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς π.χ. τον άλλο, να πιστεύεις στη βία, να είσαι ρατσιστής, να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα».
Πρόκειται για μια δήλωση που επιβεβαιώνει την ευχέρεια του κ. Σαμαρά να τοποθετείται ανάλογα με το που φυσσάει ο άνεμος, ανάλογα με το τι «πουλάει» αυτό τον καιρό.
Θέλω να θυμίσω στον κ. Σαμαρά δυο τοποθετήσεις του από την προεκλογική περίοδο του 2012, όταν και διαγωνιζόταν με τη Χρυσή Αυγή στο ποιος θα κατηγορήσει πιο πολύ τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα.

Να τι έλεγε για τα παιδιά των μεταναστών που δεν αφήνουν τα παιδιά των Ελλήνων να φοιτήσουν στα νηπιαγωγεία εδώ:

1 σχόλιο:

  1. μεγαλος κολοτουμπας. Οπως τον συμφερει. Οπου φυσαει ο ανεμος. Κυριως αυτος εχει την ευθυνη για την γιγαντωση της χρυσης αυγης και μετα ο τσιπρας. Ξεχναμε τα γεγονοτα του 2010 και του 11 με αποκορυφωμα την 26 του οκτωβρη στη θεσνικη? Ξεχναμε τους αγανακτισμενους? Ξεχναμε το ρατσιστικο παραληρημα του? Ολα αυτα μεχρι να γινει πρωθυπουργος και να εξυπηρετει συμφεροντα ντοπια και ξενα. Αυτος χαντακωσε τη χωρα. Οταν τον ρωτησαν ξενοι δημοσιογραφοι για την αντιμνημονιακη σταση του το 2010 και το11 ενω ηξερε ολη την κατασταση και την ελληνικη και την παγκοσμια η απαντηση του ποια ηταν? Ε! Κανουμε και λαθη. Τετοιους πολιτικους δεν τους θελουμε. Ειναι επικυνδινοι για τα συμφεροντα της χωρας..ας κανει εκλογες να μας αδειασει τη γωνια. Δεν μπορει να οδηγησει, δεν μπορει να δωσει ελπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά