Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Απολύθηκε ο Μπογιόπουλος από τον Ριζοσπάστη

Πολλοί χαίρονται που ο Μπογιόπουλος απολύθηκε από το Ριζοσπάστη. Κανείς όμως δεν υπολογίζει ότι ο τύπος αυτός μπορεί να μεταπηδήσει σε άλλες αγκαλιές πιο φιλόξενες. Όπως λίγοι γνωρίζουν ότι ο τύπος αυτός είναι τετραπέρατος σε αντίθεση με τον Αλέξη της καρδιάς μας και τους λοιπούς μισότρελους στο ΣΥΡΙΖΑ που ανοίγουν το στόμα τους και το συγκεκριμένο κόμμα κάθε φορά χάνει μισή μονάδα. Μη χαίρεστε διότι, σε αντίθεση με πάρα πολλούς
καραγκιόζηδες της "από εδώ" πλευράς, ο τύπος έχει κάνει το homework του. Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Με τη εξαίρεση δυο-τριών που ΞΕΡΟΥΝ και έχουν διαβάσει, τον μέσο συζητητή της ΠΑΣΟΚ_ΝΔ ο Μπογιόπουλος τον έχει για πρωινό.

Απλά, μια προειδοποίηση... 

 ΚΚ2-παρατηρητής

2 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΞΕΧΝΟΥΝ" ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ! ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΥΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ. ΕΔΩ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά