Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι μουτσούνες

Την σημαία της υποψηφιότητάς του για την περιφέρεια Αττικής μοίρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ν.  Νικολόπουλος. Σε αυτήν απεικονίζεται η Ελλάδα ενώ γράφει: "Παπούλια Παραιτήσου"! Και από κάτω αναφέρει:  "Ανατροπή με τον Νίκο Νικολόπουλο για την Περιφέρεια Αττικής". Τώρα πού κολλάει ο Παπούλιας με την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια, είναι άλλο θέμα. Όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Βουλή (όπου και μοίρασε την σημαία, έχοντας από πίσω του μια τεράστια αφίσα με το πρόσωπό του), για να καταγγείλει τον
δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη επειδή δεν του παραχώρησε το Πνευματικό Κέντρο για πολιτική  εκδήλωση, η αναφορά στην παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται "για να φύγει ο Σαμαράς". Ο κ.  Νικολόπουλος επεφύλαξε για τη ΝΔ τα χειρότερα λέγοντας ότι "έσβησαν τον Πυρσό" της παράταξης, τον οποίο ο ίδιος θα ξανανάψει, όπως υποσχέθηκε, ενώ προειδοποίησε την Συγγρού ότι "εμείς οι νοικοκυραίοι θα τους διώξουμε τους γύφτους". Κατά τα λοιπά, θύμισε ότι είναι Πατρινός και ότι στο καρναβάλι που έρχεται θα μοιράσει μουτσούνες με τα πρόσωπα των πολιτικών.
ΒΗΜΑτοδότης

2 σχόλια:

  1. Να σας πω τωρα μια ιστορία για δαυτον.
    Εχει ενα εξοχικο σε μια περιοχή κοντα στο Παναχαικό οροςστην Πατρα,που λεγεται Ρακιτα.Εχουν φτιαξει τα εξοχικά τους εκει πολλοι νεόπλουτοι.
    Ενας φίλος μου,έχει και αυτος ενα εξοχικο εκει,και με κάλεσε να τον επισκεφτώ.Φύγαμε απο Πάτρα,και φθασαμε στο ορεινο αυτο χωριό.Οδρόμος μεχρι την Χαλανδρίτσα ήταν καλός,γιαατί είναι έργο της Περιφέρειας Δητικής Ελλάδος.Μετά απο εκει για να φθασουμε Ρακιτα,ο δρόμος είναι οπως ένας επαρχιακός δρόμος,συναντώντας, λακουβες,ζωα, σκουπίδια ως συνήθως.Φθάσαμε στο σπιτι του φίλου μου.
    Κάποια στιγμή πήραμε τον δρόμο του γυρισμου προς Πάτρα.Η επιστροφή ήταν απο άλλο δρόμο ,περίπου σαν κύκλος.Αφού το μάτι είχε συνηθήσει στον δρόμο ,καρόδρομο όπως ειπα πρινξαφνικά μπαινουμε χωρίς να βγουμε απο το χωριό,σε εναν δρομο,συνέχεια του πρηγούμενου,Εθνικών προδιαγραφών.
    Καταμαυρος απο άσφαλτο,διαγραμμιση δεξιά και αριστερα και κέντρο!!
    Παραξενευτηκαμε!!!!Γιατί ειναι έτσι περίπου καμμιά 200αριά και παραπάνω μέτρα.
    Μας είπε ο φίλος μου ,ότι έδω είναι το εξοχικό του Νικολόπουλου του Νίκου του βουλευτή Αχαίας.Σε έρώτηση γιατι αυτή η διαφορά ,μας είπε ότι ε, βουλευτής είναι, ή περιφέρεια είχε κάποια λεφτά απο το ΕΣΠΑ και έφτιαξε τον δρόμο!!!!
    Ναι έφτιαξε τον δρόμο,αλλά μόνο μπροστά στό σπιτι του Νικολόπουλου?
    Αυτός είναι ο κύριος ψευτης που κάνει ότι τον ενδιαφέρει το συμφέρον του κοσμάκι.
    Δεν ντρέπεται ο καραγκιόζης!!!
    Ηθελε να παριστάνει στους συγχωριανούς ότι εγω εδω ειμαι εξουσία.
    Φτου σου σιχαμενε!!
    Το ωραιο δε ειναι οτι ο φίλος μου δικαιολογησε την κατάσταση,ότι δεν ΄΄ηταν και τίποτα!!!!
    Στο δικό του σπιτι όμως πήγαινες μες τις ακαθαρσίες των ζωων,σκουπίδια κλπ.Αυτοί είμαστε,δούλοι κακόμοιροι.
    Και άνθρωποι σαν τον Νικολόπουλο ψευτες,απαατεωνες.
    Ελυσε τα προβλήματα της δική του περιφέρεις,πήγε και αλλού να δωσει τις υπηρεσίες του.
    ΒΛΑΜΕΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

    Ολα αυτά που περιέγραψα έγιναν επι κυβέρνησης ΝΔ και στην περιέρεια ΔΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ήταν δεξιος περιφεριάρχης,δεν θυμάμαι το όνομα του.
    Σημασία έχει οτι τα λεφτά του ΕΣΠΑ εξυπηρετούσαν δικά τους ρουσφέτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά