Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η κρυφή συνάντηση Καραμανλή – Τσίπρα.


Kostakis_AlexisΤι τελευταίες ημέρες ακούμε για το αν συναντήθηκαν ο Κωστάκης με τον Αλέξη και τι είπαν. Από τον Σύριζα λένε ότι δεν συναντήθηκαν ποτέ και από την άλλη πλευρά ότι έχουν βρεθεί. Λογικό είναι ο κόσμος να έχει μπερδευτεί και να μη ξέρει τι να πιστέψει.
Για μία ακόμα φορά, ο ειδικός απεσταλμένος του μπλογκ κατάφερε να τραβήξει κρυφά μία φωτογραφία από τη συνάντηση, και σας την παρουσιάζουμε. Έχουμε και ηχητικό που ένα μικρό μέρος του το βλέπετε αποτυπωμένο στη φωτό.
Στο ηχητικό που έχουμε, ακούμε επίσης τον Κωστάκη να
δίνει συμβουλές τακτικής στον Αλέξη για το «FIFA’14» και το «Need For Speed» γενικά. Το κλίμα ήταν καλό αλλά λίγο ο Αλέξης είχε στεναχωρηθεί γιατί δε κατάφερε να κερδίσει σε κανένα παιχνίδι. Όλα τα άλλα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι ειπώθηκαν… είναι ψέματα. Άλλωστε, τι σημασία έχει αν συναντήθηκαν και τι μπορεί να είπαν, την ουσία των εκάστοτε σχεδίων και συμφωνιών δε την μαθαίνουνε σχεδόν ποτέ. Ένα μέρος μόνο το νιώθουμε στην πράξη…
- Κάθε πολιτική παράταξη παίζει τα παιχνίδια της και όλες μαζί με εμάς. -
http://outelogos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά