Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το ταρατατζούμ του κ. Τατσόπουλου

Ξέρετε ποιος αντέδρασε περισσότερο στη συνάντηση που είχε ο κ. Αλ. Τσίπρας (συνοδευόμενος από την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου  και τον κ. Στ. Κοντονή) με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και την εισαγγελέα Διαφθοράς; Οχι το ΠαΣοΚ, που εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση που χαρακτηρίζει τη συνάντηση «περίεργη θεσμικά», αλλά ο κ. Π. Τατσόπουλος (φωτογραφία). Και δεν αντέδρασε βεβαίως στη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι «εδώ και τρία χρόνια παραβιάζεται το Σύνταγμα» αλλά για τον σκοπό της συνάντησης του κ. Τσίπρα με τους δικαστικούς. «Οταν και όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα το ρίξει στα θεάματα. Και θα το κάνει αυτό επειδή δεν θα του βγαίνει ο... άρτος» μου είπε χαμογελώντας. Τον ρώτησα τι εννοεί και μου εξήγησε ευθύς αμέσως:
«Επειδή δεν του βγαίνει το πρόγραμμα που υπόσχεται, θα αρχίσει τις δικαστικές έρευνες για παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Το έκανε βεβαίως και η ΝΔ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένω να το κάνει πιο... ταρατατζούμ. Οσο περισσότερες δικαστικές υποθέσεις θα φέρει τόσο θα νομίζει πως ο κόσμος θα ξεχνά». Τάδε έφη ο 13ος ανεξάρτητος βουλευτής του Κοινοβουλίου.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά