Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εκπαιδευτική τηλεόραση

Ελλάς σωτήριον έτος 2014

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι όμορφες γυναίκες είναι όσες χωράνε σε εξώφυλλα ή τηλεοπτικές οθόνες. Αυτές που έχουν πετύχει να χωρέσουν όσο δυνατόν περισσότερο στο στερεότυπου του πλαστικού, υστερικού, γλυκερού και ανώδυνου ανθρωπότυπου.

    Οι τσαλακωμένες γυναίκες του μετρό που περίμεναν επί μισάωρο ξεφυσώντας φαίνεται ότι δεν μπορούν να μπουν στις επίσημες λίστες. Οι ξεθεωμένες πωλήτριες, οι γυναίκες που σπάνε τα δάχτυλά τους στα πληκτρολόγια, τα κορίτσια που θυμώνουν με τον κόσμο, μην αντέχοντας την αφόρητη πραγματικότητα, δεν υπάρχουν σε καμία λίστα. Ίσως γιατί για αυτές μιλάνε οι λέξεις στους τείχους και τα άδεια ποτήρια των μπαρ και οι σκέψεις όσων περπατάνε πάνω κάτω στις λεωφόρους, οι σκέψεις όσων δεν μπορούν να κοιμηθούν απόψε και οι σκέψεις όσων καταπνίγονται από επιθυμία. Γι’ αυτές μιλάνε οι σκέψεις όσων ξέρουν ότι ζωή σημαίνει το αντίθετο της τηλεόρασης και έρωτας το ανάποδο της προσποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλα δεν υπαρχει διευθυνση στο
    Μεγα, πως γινεται αυτη τοτε να επιτρεπει σε τετοια χαζοχαρουμενα ανθρωπαρια να ποδοπατουν, με το προσχημα δηθεν του αστειου και της πλακας, καθε ντροπη και φραγμο που υπαρχει και συγκρατει μια κοινωνια.!!Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα φαινεται δεν υπαρχει διευθυνση στο ΜΕΓΑ!!
    Πως γινεται τοτε να επιτρεπει σε τετοια χαζοχαρουμενα ανθρωπαρια, κατω απο το προσχημα της δηθεν
    πλακας και του αστειου, να ποδοπατουν χωρις ντροπη τα ορια της αξιοπρεπειας μεσα στη κοινωνια μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΛΛΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ...ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ! ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ! ΑΣ ΤΑ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά