Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κώστας Καραμανλής : «Δεν πάει άλλο. Αρκετά έχω ανεχθεί»

Εξαλλος είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theTOC.gr ο Κώστας Καραμανλής με τις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από διάφορες ΜΚΟ την περίοδο που ήταν στο τιμόνι της χώρας. «Δεν πάει άλλο. Αρκετά έχω ανεχθεί…» φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο πρώην Πρωθυπουργός που θεωρεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πολιτικής εξουδετέρωσης και απαξίωσης του ίδιου.
«Δεν πάει άλλο. Αρκετά έχω ανεχθεί…» φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο πρώην Πρωθυπουργός
Τα άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το TheTOC.gr και κυριακάτικες εφημερίδες για ορισμένες ΜΚΟ την πενταετία της πρωθυπουργίας του και ειδικά για την «Έργο Πολιτών» που επικεφαλής ήταν ο
δημοσιογράφος Στέλιος Συρμόγλου, έχουν θορυβήσει τον Κώστα Καραμανλή και τον κύκλο των υποστηρικτών του.
«Κάποιοι θέλουν να γίνει συμψηφισμός και μαζί με τον Παπανδρέου να καεί και ο Καραμανλής» λένε σκληροί «καραμανλικοί»
Ο πρώην Πρωθυπουργός φέρεται ενοχλημένος από την αναμόχλευση της συγκεκριμένης υπόθεσης των ΜΚΟ και εκτιμά ότι ο στόχος είναι η απαξίωσή του στα μάτια της κοινής γνώμης και ειδικά των νεοδημοκρατών.
«Κάποιοι θέλουν να γίνει συμψηφισμός και μαζί με τον Παπανδρέου να καεί και ο Καραμανλής» λένε σκληροί «καραμανλικοί» και είναι προφανές ότι αφήνονται αιχμές από το περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού και για το Μέγαρο Μαξίμου για τον τρόπο χειρισμού και της συγκεκριμένης υπόθεσης.
Οι «καραμανλικοί» θεωρούν ότι δεν προστατεύθηκε καθόλου ο Κώστας Καραμανλής και έχει γίνει βορά στα ΜΜΕ, καθώς εμφανίζεται απόλυτα υπεύθυνος για το πάρτι με τις ΜΚΟ και την περίοδο της πρωθυπουργίας του, για το οποίο δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Αν και δεν το λένε ανοικτά οι «καραμανλικοί» υποστηρίζουν ότι εν μέρει είναι σε εξέλιξη ένα «ξεκαθάρισμα» πολιτικών λογαριασμών και όλα γίνονται με το βλέμμα στην επόμενη μέρα στην ΝΔ
Παρά τα όσα διαρρέουν διάφοροι σε ορισμένα ΜΜΕ ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Αντώνη Σαμαρά, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Ο πρώην Πρωθυπουργός, μπορεί να λέει ότι στόχος είναι η πρωτιά της ΝΔ στις ευρωεκλογές και πρέπει να στηριχθεί ο Πρωθυπουργός, αλλά η υπόθεση των ΜΚΟ και η στάση του Μεγάρου Μαξίμου τον έχει εξοργίσει.
Οι «καραμανλικοί» πιστεύουν ότι υπάρχει σχέδιο σε εξέλιξη για να αποδυναμωθεί πλήρως ο πρώην Πρωθυπουργός, ώστε να μην έχει την ηθική υπόσταση να επανέλθει στο εσωκομματικό σκηνικό της ΝΔ, σε περίπτωση που προκύψει ζήτημα με τον Αντώνη Σαμαρά.
Στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή γίνεται εκτενής αναφορά για την υπόθεση των ΜΚΟ και το συμπέρασμα είναι ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η απαξίωση του πρώην Πρωθυπουργού, με την ανοχή και μεγάλου τμήματος του κυβερνητικού συστήματος εξουσίας.
Το πιο κρίσιμο όμως είναι ότι ενώ από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου υπάρχει αντίδραση, η πλευρά του Κώστα Καραμανλή είναι πιο διστακτική. Στο επιτελείο του υπάρχει «παγωμάρα», καθώς η υπόθεση των ΜΚΟ, ήρθε να συμπληρώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα για τον πρώην Πρωθυπουργό, μετά την υπόθεση του εξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη και τις πλαστές πινακίδες, τις μίζες στα εξοπλιστικά, κ.α.
Αν και δεν το λένε ανοικτά οι «καραμανλικοί» υποστηρίζουν ότι εν μέρει είναι σε εξέλιξη ένα «ξεκαθάρισμα» πολιτικών λογαριασμών και όλα γίνονται με το βλέμμα στην επόμενη μέρα στην ΝΔ που μπορεί να προκύψουν μείζονα πολιτικά ζητήματα, σε περίπτωση βαριάς ήττας.
Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να μην έχει καμία διάθεση εμπλοκής και επιστροφής στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, στην παρούσα φάση, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχει φόβος ορισμένων για το τι μπορεί να κάνει και πως ενδέχεται να επηρεάσει τους εσωκομματικούς συσχετισμούς στην ΝΔ.
 
 http://www.thetoc.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΩ...ΑΛΛΩΝ
    ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά