Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Τεράστιας σημασίας ηθικό ζήτημα τα έργα των ημερών Γκλέτσου – Απευθείας Αναθέσεις και έργα στα όρια της άνευ διαγωνισμού διαδικασίας »



Δυστυχώς, όσο κι αν θέλει να κρυφτεί η διοίκηση Γκλέτσου, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και εγείρουν τεράστιας σημασίας ηθικό ζήτημα για τα έργα και τις ημέρες του.
Η παραπομπή στον διαδικτυακό τόπο της Διαύγειας, δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις. Αναλυτικά, ο κ. Γκλέτσος, έχει προβεί στις παρακάτω απευθείας αναθέσεις: Για το έτος 2011:  1.051.777 ευρώ , για το έτος 2012: 958.209 ευρώ, το 2013: 711.241 ευρώ και για το 2014, στους δύο πρώτους μήνες μόλις, το ποσό των απευθείας αναθέσεων φθάνει τα  32.766 ευρώ.  
Επιπλέον, στο ψηφισμένο τεχνικό πρόγραμμα του κου. Γκλέτσου,  η πλειοψηφία των έργων που αναγράφονται κινούνται στα όρια της
απευθείας ανάθεσης, ενώ δεν γίνεται  καμία  αναφορά στον τρόπο χρηματοδότησης τους.
            Όλα τα παραπάνω εκθέτουν τον κ. Γκλέτσο ανεπανόρθωτα. Προφανώς το γνωρίζει κι ο ίδιος και γι αυτό αντί να επιδοθεί στους γνωστούς θεατρινισμούς του, προσπαθώντας να αντικρούσει τις  αναφορές μας, «πέταξε το μπαλάκι» στην ειδική συνεργάτιδα του, κ. Φύκα

Οι δημότες όμως, τώρα πια, γνωρίζουν.

10 σχόλια:

  1. Αδέλφια προδομένα της Ανατολικής Φθιώτιδας , με τέτοιο ποταμό χρημάτων που είναι τα έργα ;
    Ποια μαύρη τρύπα τα κατάπιε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΗΘΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΙ(ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΜΩΣ}
    ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΤΣΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ(ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα βοδια μονο μουγγριζουν η το πολυ κουτρανε με τα κερατα τους . τωρα πως να απαντησουν στα εργα με απεθειας αναθεση που βγαζουν ματι ποιος με ποιες γνωσεις και ποια φωνη , βλεπεις οτι ο και το ALTER EGO μετα το κραξιμο στον Συριζα εβαλε την ουρα του κατω απο τα σκελη του γιατι θελει ναχει δυο καρπουζια στη μασχαλη του αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημερα το πρωί διασκέδασα απίστευτα με την εκπομπή του απατεώνα Κωστόπουλου με καλεσμένο τον κωμικό Αποστολακο Γκλετσακο.Μας είπε ότι ο μαλιακος κόλπος πέρα από λαυρακια έχει και γοφαρια..ζητημα να πιάσουνε κάποιο την εποχή αναπαραγωγής προς ενημέρωση του κωμικού ηθοποιού.Προέβλεψε δε και το αποτέλεσμα 58-70% ο Κωστοπουλακος γιατί έχει πληροφορίες βάσιμες.Πολυ γελιο αδερφάκι μου...Ο δε τενόρος Τσαλαγκας ζωγράφισε.Ειπε 3 τραγουδάκια ευτυχώς κατανοητά κ γνωστά στον κόσμο γιατί συνήθως γαβγίζει και θές διερμηνέα.Ακολουθεί φυσικά η ΣΟΒΑΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ Μενεγάκη με την σοβαρή εκπομπή της όπου ο Γκλετσος σε κατάσταση πανικού θα εμφανιστεί για να καλύψει όλα αυτά που βγαίνουν κάθε μέρα για την κακή διαχείριση του δήμου και το πάρτυ με τις απευθείας αναθέσεις.Ερμε Τολακο..... φαντασιώνεται ο παππούς ακομα.Αντε Τολακο αυτά για την ώρα βιάζομαι να παω για κυνήγι αρκουδας στην Νεράιδα και αύριο για ψαρεμα τσιπούρας στα ψωρονερια.Μας εχεις καταστρέψει.Εχεις φάει όλα τα γοφαρια του Μαλιακού.Εισαι και κουβαρντας πανάθεμάσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κάθεστε και σκοτώνεστε ωρέ αδέρφια για τα δημοτικά!!!!
    Καλώς ή κακώς ο Γκλέτσος κερδίζει ίσως κι απ΄την πρώτη Κυριακή, είναι ικανός να χάσει μόνο με "αυτογκόλ"...
    Δεν μου καίγεται καρφί για κανέναν απ΄τους δυό, δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα στο δήμο όποιος και να βγει. Εδώ δεν άλλαξε τίποτα στη χώρα, εδώ ο ήλιος κοντεύει να βγει από την δύση και αρχίζουν παροχές προεκλογικές και πολιτικάντικα τερτίπια, δυστυχώς η κρίση μάς έκανε χειρότερους.
    Μα κι αυτός ο Πανουργιάς "αχανμό" μλάρ...Το νέο, το άφθαρτο και ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο "αράχνες" από το παρελθόν, όχι ότι του Γκλέτσου θα είναι καλύτερο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι ανανεωμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ ΤΟΝ ΣΠΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΜΠΟΡΟΨΕΥΤΡΟΝΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι και μαύρη γαζέλα η γνωστή με το κολάν! Η μαύρη γαζέλα είναι μία: η Ναόμι Κάμπελ. Δε νομίζω να υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα αποτελουν τον νεο συνδυασμο του Νταη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά