Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"Έφοδος" οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Οπαδοί της ΑΕΚ "έκαναν ντου" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ μετά από τις δηλώσεις της υποψήφιας για την περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου, σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φώναξαν συνθήματα, αποδοκίμασαν έντονα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έριξαν φέιγ βολάν και μετά από λίγα λεπτά οι περίπου 30 οπαδοί απομακρύνθηκαν μόνοι τους χωρίς να προκαλέσουν καμιά ζημιά. Μερικά από τα φέιγ βολάν έγραφαν:
«Αυτός ο ναός και αυτή η εκκλησία μας ανήκουν. Τουρκολάγνοι και λαθρολάγνοι κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ μας», «Δούρου συνεργάτιδα του Ακη κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ» και «Δούρου, μαύρο στην συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου»
 Πηγή: www.lifo.gr

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ;
    ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΕΚ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τη μια η Δούρου δεν θέλει χρήματα του Ελληνα φορολογουμένου να ξοδευτούν για γήπεδα ομάδων, απλή την άλλη δεν θέλει ιδιωτική πρωτοβουλία αλλα κρατικό έλεγχο, ας μας πει τι στην ευχή θέλει, και να μην καθυστερήσει γιατι τους βλέπω συντόμως πίσω στο ένδοξο 3,5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά