Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ευρωμονομαχία

Παπαδημούλης σήμερα στην Βουλή :Το πολυνομοσχέδιο είναι "τούβλο 800 σελίδων σαν αυτά που πουλούσε ο Άδωνις στην προηγούμενη εργασία του..."
Γεωργιάδης : "Κι εγώ αν είχα 1,5 εκατ. στην τράπεζα όπως εσείς κ. Παπαδημούλη δεν θα πουλούσα τα βιβλία με τις ντάνες… Να τα χαίρεστε, αλλά για να μιλάμε μαρξιστικά εδώ, εσείς είστε εδώ με τους μεγαλοκεφαλαιούχους". 
Παπαδημούλης :"Ο κ. υπουργός Υγείας, όπως το συνηθίζει κάνει προσωπικές επιθέσεις εναντίον σειράς βουλευτών και ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με ανοίκειους υπαινιγμούς. Δεν απαντώ σε αυτά. Σημειώνω όμως πως
είναι το πρόσωπο που διατυμπανίζει πως σιχαίνεται τους αριστερούς και τους Κομουνιστές. Τέτοιες επιθέσεις από αυτά τα άτομα για μένα είναι τίτλος τιμής".
Γεωργιάδης :
"Μου αρέσει η ελευθερία και γι’ αυτό δε μου αρέσει ο κομμουνισμός. Ο κ. Παπαδημούλης είπε για τα βιβλία... Εγώ στην τράπεζα έχω 30.000 ευρώ και θα ήθελα να έχω το δικό σας 1,5 εκατ. ευρώ. Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός. Εργάζομαι 15 χρόνια και δεν αξίωσα να έχω τόσα χρήματα".

Και έζησαν αυτοί καλά ,άλλος με το 1.5 εκ ευρώ και άλλος με τις 30.000 ευρώ, και εμείς οι μπατίρηδες όχι καλύτερα .

3 σχόλια:

  1. Ωραία του τα έχωσε στον σριστερούλη Παππαδημουλη ο Αδωνις. Κουβέντα για τη ταμπεκιέρα ο εργατοπατέρας.
    1.500.000 € ο αριστερός, 30,000 € ο δεξιός. Διαλεγεται και παιρνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γειάσει το στόμα του!!!
    Και βέβαια το βουλωσε ο αριστερουλης.
    Σαν δεν ντρέπεται!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ! ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ;; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 40 ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ; ΕΛΕΟΣ ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά