Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ.

Ολική επαναφορά στην εποχή των αγανακτισμένων. Τότε που αθώοι και ένοχοι, φρικιά και φασιστάκια, νοικοκυραίοι και ρέμπελοι αγκαλιασμένοι, έκαναν «επανάσταση» με κινέζικα laser, μούτζες και κατάρες. Ήταν τότε που οι ινστρούκτορες της πλάκας, με κομπολόγια στα χέρια καμώνονταν το Lenin τον Οκτώβρη ή τον Χίτλερ στη Βαϊμάρη.  Ένα γελοίο σπαρακτικά απελπισμένο δίλημμα για ανόητους. Ο φόβος του ξένου που ήρθε να μας καθυποτάξει. Ο φόβος της γυναίκας του Βορρά που ήρθε να μας ευνουχίσει. Ο φόβος της μάνας που ήρθε να μας ξυλίσει τα καπούλια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς έμεινε στην εποχή των «αγανακτισμένων», στη νηπιακή ηλικία της κρίσης. Αναζητά ταυτότητα και
αναμασά διλήμματα, που η κοινωνία ξεπέρασε και άφησε πίσω της για πάντα. Και δικαίως το πληρώνει. Η επιρροή του υποχωρεί, τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο, το φάντασμα της ήττας προκαλεί διχόνοια. Τελευταίο καταφύγιο της κάθε πανικόβλητης Αριστεράς, ο αριστερισμός, η επιστροφή στο μαντρί, η περιχαράκωση. Ψηφοδέλτια αποκλειστικά με κομματικά στελέχη, αναφορές στο «ένδοξο» παρελθόν, θεατρινισμοί, λαϊκισμός, ψάρεμα στα βαλτόνερα του Λάκη. Ευτυχώς για την Ελλάδα το διχαστικό «Εμείς ή Αυτοί» τελειώνει. Καιρός ήταν γιατί έχουμε και σοβαρότερα διλήμματα.
 http://mhmadas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά