Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παπανδρέου: Έκπληξη και αιχμές κατά Βενιζέλου

Στο γεγονός ότι ο ίδιος συνηθίζει να λαμβάνει «αντισυμβατικές» αποφάσεις και να σκέφτεται και να δρα «μη συμβατικά», απέδωσε τη σημερινή του εμφάνιση στην παρουσίαση του βιβλίου της πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη ΔΗΜΑΡ Μαριλένας Κοππά, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Δεν περίμενα η παρουσία μου σε ένα βιβλίο για τη σοσιαλδημοκρατία να θεωρηθεί αντισυμβατική κίνηση
Ωστόσο δεν απέφυγε τις αιχμές γαι τις επιλογές της σημερινής ηγεσίας του κινήματος, καλώντας όλους να μην κρίνουν υπό το πρίσμα της μικροκομματικής και σημειώνοντας με νόημα ότι οι όποιες συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ «πρέπει να έχουν προοδευτικό πρόσημο». 
Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου στην
ομιλία του δεν περίμενε η παρουσίαση ενός βιβλίου για τη σοσιαλδημοκρατία να θεωρηθεί αντισυμβατική κίνηση, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μίας επιστήμονος και πολιτικού με την οποία ο ίδιος έχει δουλέψει δύο δεκαετίες.
«Δεν περίμενα αυτή η συζήτηση να προκαλέσει τόση ανησυχία σε διάφορους κύκλους. Ίσως είναι σημάδι των καιρών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός.
Στα αξιοσημείωτα ότι στην ομιλία του ο Γ. Παπανδρέου δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην Ελιά
Στα αξιοσημείωτα ότι στην ομιλία του ο Γ. Παπανδρέου δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην Ελιά. Από το ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι Χάρης Παμπούκης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ρεγκίνα Βάρτζελη, Ντίνα Λάζαρη, Σπύρος Δανέλλης, Ηλίας Κικίλιας και Άννα Νταλάρα.
Από τη ΔΗΜΑΡ οι Θόδωρος Μαργαρίτης, Σάκης Παπαθανασίου, Ανδρέας Παπαδόπουλος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Έξω από τον Ιανό υπήρχαν υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σε λίγη ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Κάραβελ για την υγεία και το κοινωνικό κράτος όπου αναμένεται να ερωτηθεί για όσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.   
   http://www.thetoc.gr       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά