Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ατόπημα ολκής

Για την ιστορία :Ο Κώστας Κεφαλογιάννης  πατέρας του Μανώλη Κεφαλογιάννη, υπήρξε θρυλικό στέλεχος της Κρητικής Αντίστασης και συμμετείχε στην απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε, μία κορυφαία στιγμή της Αντίστασης την περίοδο της Κατοχής. Αν αυτός είναι αριστερός λόγος  και μάλιστα συνταγματολόγου, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    ΛΑΟΣ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε ανωνυμε , συμφωνω απολυτα με την παρατηρηση σου γιαυτο και αποφευγω να προσθεσω περισσοτερα, εκτος απο τη διαπιστωση οτι με το υποκειμενο τουτο καταφαινεται ολοφανερα η φτωχια της συντηρητικης παραταξης απο σοβαρα και ικανα στελεχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΙΣ Σ΄ΑΥΤΉ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ "ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ,ΤΙΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ" στα ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ(περιττό να πώ το συνδ.) - (με διαφορετική όψη και περιβολή που απέχει κατά πολύ της σημερινής) ΕΠΕΔΕΙΚΝΥΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ "Φ Ι Λ Ο Ψ Ο Γ Ο" ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ δεν άντεξε άλλο ούτε το γιούσουρι της Μανολιάς και από
    "ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΙΣΕ",
    "αυτό μου είπε το γιούσουρι να σας πώ).

    "Αυτοδύτης και απροσάρτητος
    π α ρ α σ ά ν τ α λος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εχω πει χίλιες φορές. Οι ανθρωποι δεν ειναι αριστεροί, ειναι φασίστες. Είδατε με τη ευκολία σπίλωσε τη μνήμη ενος ανθρώπου που δεν ειχε τη δυνατότητα να υπερασπείσει τη τιμή του.Αυτός ο γλοιώδης τύπος θα κάθεται στις Βρυξέλλες με 15.000 € το μήνα, συν τα εξτρα, και θα μας δουλεύει. Ειδατε που οδηγεί ο θυμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ!!!!
    ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΕΡΩ ΕΓΩ και "αβρόχοις ποσί" ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ,
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΓΛΙΣΤΡΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΑΛΙΑ του ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 3ΟΟ ΕΥΡΏ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ,
    ΠΑΡΌΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!
    Γ--ώ την ατυχία μου!!!!!!!

    "Ακατασίγαστος παρασάνταλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά