Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ιερώνυμος για τον Μπακογιάννη

Ως ύψιστη τιμή (αλλά συνάμα και ασυνήθιστη) θεωρεί ο νέος περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης την ορκωμοσία του από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Η ορκωμοσία θα γίνει την Πέμπτη και σε αυτήν έχουν προσκληθεί βουλευτές, πρώην βουλευτές, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κ. Μητσοτάκης (οποίος δήλωσε ότι αδυνατεί να παραστεί), υπουργοί και πρώην υπουργοί. Ρώτησα τον νέο περιφερειάρχη εάν έχουν προσκληθεί βουλευτές απ' όλα τα κόμματα και εκείνο που μου είπε προκαλεί έκπληξη:
«Να ξέρεις ότι το 1/3 του συνδυασμού μου αποτελείται από μέλη του σκληρού ΠαΣοΚ, όχι απλώς ΠαΣοΚ, σκληροί σου λέω» συνεπώς, όπως συμπλήρωσε, έχουν προσκληθεί οι πάντες. Και ποιο νομίζετε ότι θα είναι το πρώτο μέλημά του με την ανάληψη των καθηκόντων του; Να φτιάξει, όπως υπόσχεται, δρόμους στην Εύβοια, να βελτιώσει το οδικό της δίκτυο, γιατί το τελευταίο μεγάλο έργο που έγινε στην περιοχή ήταν η γέφυρα.
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. Τι κριμα και ειναι νεος ανθρωπος!
    Η οκωμοσια του οφειλει να γινει ενωπιον του περιφερικου συμβουλιου και πανω στις περιφερειακες νομοθεσιες και διαταξεις.

    Ετσι γινεται σε ολες τις Ευρωπαικες περιφερειες!
    Δεν το καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινει με αγιασμους και σουπα μουπες απο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Τι δουλεια εχουν οι παπαδες στα ελληνικα κονοβουλια!!
    Βιγλατωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά