Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Λάσπη και δάκρυα

Η ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή. Συνδικαλιστής, ανδρωθείς στους κόλπους του βαθέος ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΚΕ συγκεκριμένα, ονόματι Μπαλασόπουλος, πετάει κατά το σύνηθες γι' αυτόν  μερικές φτυαριές λάσπης στον ανεμιστήρα - στη διάρκεια μιας συνέντευξης.
Αυτή τη φορά στόχος του είναι υφυπουργός της κυβέρνησης τον οποίο - πονηρά σκεπτόμενος για να μη φάει καμιά μήνυση και αγωγή - δεν κατονομάζει, αλλά περιγράφει/«φωτογραφίζει». Ποια είναι η «αποκάλυψη» του Μπαλασόπουλου κατά του υφυπουργού; Οτι διαθέτει πλαστό πτυχίο ΑΕΙ Ρουμανίας. Γιατί γίνεται η «αποκάλυψη»; Για να προστατευθεί ο στρατός των απατεώνων που διορίστηκε στους δήμους με πλαστά πτυχία, στη λογική «ζητάτε αξιολόγηση για να εντοπίσετε τους πλαστογράφους όταν υπάρχει μέλος της κυβέρνησης πλαστογράφος;».
Φυσικά, στοιχεία μηδέν. Στον Bήμα FM, όπου κλήθηκε χθες να αποκαλύψει το όνομα και τα ντοκουμέντα που τεκμηριώνουν την καταγγελία, έκανε γαργάρες: «Ξέρετε, κάτι άκουσα, κάποια φορά, πάνε χρόνια βέβαια, σε μια σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ, ήταν και κάτι γυναίκες» - απίστευτος!
Αλλά η λάσπη, λάσπη. Αποτέλεσμα; Ο δύστυχος υφυπουργός έστειλε πρωί πρωί τα πτυχία του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
- Μου τα έστειλε, τα είδα, αν και δεν έχω αυτή την αρμοδιότητα, και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, μου είπε ο ίδιος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Το ίδιο μου ανέφερε και ο Χρήστος Πρωτόπαπας με τον οποίο συνομίλησα επί του συγκεκριμένου.
Στο μεταξύ ο καταγγέλλων Μπαλασόπουλος, λέξη. Ούτε ένα «συγγνώμη, έκανα λάθος». Της σχολής Φωτόπουλου και αυτός. Αλλά κάτι μου λέει ότι με αυτό το τελευταίο - για τον «πλαστογράφο» υφυπουργό - θα μπλέξει. Διότι, και σωστά, θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης να παρουσιάσει τα στοιχεία που διαθέτει, αν διαθέτει, και τότε, όχι πως θα 'ναι η πρώτη φορά... κλάφ' τα Χαράλαμπε...
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά