Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Φωνές στο Εντευκτήριο

Ουδείς προέβλεπε τι θα ακολουθούσε την Πέμπτη το απόγευμα στο Εντευκτήριο βουλευτών της ΝΔ όταν ο (πρώην νεοδημοκράτης, εν συνεχεία ΑΝΕΛ, έπειτα ανεξάρτητος και τέλος μη επανεκλεγείς βουλευτής, αλλά και γαλάζιος πρώην συνδικαλιστής) Ι. Μανώλης έπινε τον καφέ του με τον Πρ. Παυλόπουλο. Ξαφνικά στην αίθουσα εισέρχεται ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν ήθελε και πολύ να «κουρδίσει» και τους δύο ώστε να έρθουν σε αντιπαράθεση. Αφορμή στάθηκαν τα 40 χρόνια των γενεθλίων της ΝΔ: «Θα πας στα γενέθλια;» ρώτησε τον Ι. Μανώλη. «Εγώ γιορτάζω 37 χρόνια ΝΔ, τα άλλα τρία δεν τα αναγνωρίζω» είπε κάπως ενοχλημένα ο πρώην συνδικαλιστής. Ηταν η στιγμή που παρενέβη ο Πρ. Παυλόπουλος:
«Ασε ρε Μανώλη, παραλίγο να ρίξεις την κυβέρνηση τότε, την κυβέρνηση του Καραμανλή» του είπε. Ο κ. Μανώλης άρχισε να οργίζεται ρωτώντας «εγώ;» και τότε ο κ. Παυλόπουλος αποκαλύπτει ότι οι τρεις επιστολές που έστειλε το 2001 ο κ. Μανώλης προς τον Καραμανλή δεν τις έγραψε ο ίδιος, αλλά άλλοι του της υπαγόρευσαν. Και έγινε το έλα να δεις. Με τον κ. Μανώλη να επιμένει ότι αυτός τις έγραψε, με τον κ. Παυλόπουλο επίσης να επιμένει ότι άλλοι τις έγραψαν, με τον Αδωνι να ρωτάει ποιοι τις έγραψαν και με τον κ. Παυλόπουλο να μη φανερώνει ονόματα.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά