Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύουν τον τυχοδιωκτισμό των βουλευτών των ΑΝΕΛ;

Με το που έγινε γνωστή η ημερομηνία των εκλογών, ξεκίνησαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα ρεπορτάζ με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ όπου περίοπτες θέσεις αναμένεται να έχουν σημερινοί βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η Νέα Δημοκρατία θα απορροφήσει σχεδόν όλους όσους ανεξαρτητοποιήθηκαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου και ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι γοητεύθηκαν από το πολιτικό εκτόπισμα της Χρυσούλας Γιαταγάνα και μάλλον ακολουθεί η Ραχήλ Μακρή. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ντρέπονται. Δίνουν το φιλί ζωής στους
ψεκασμένους του χθες, σε πρόσωπα που δέχθηκαν να υπηρετήσουν έναν χυδαίο λαϊκισμό, που συμμετείχαν ενεργά στη διασπορά ηλίθιων φημών και θεωριών συνωμοσίας. Μάλλον θα πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ που δεν σπεύδουν να στεγάσουν μέχρι και πρώην Χρυσαυγίτες. Η κρίση δεν τους δίδαξε τίποτα. 
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά