Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Καλή τύχη

Κανείς δεν εύχεται την καταστροφή της χώρας φυσικά. Αν αυτό συμβεί αποκλειστικά υπεύθυνοι θα είναι αυτοί που ψηφίστηκαν από το 36,5% όπως και οι ψηφοφόροι. Το να "εγκαλούμαστε" οι υπόλοιποι για μη στήριξη σε μια πολιτική ολέθρια (κατά τη γνώμη μας) είναι από πονηρό έως κουτοπόνηρο. Όσοι δεν ψηφίσαμε τα κόμματα που δήλωσαν ότι θα πάνε σε ρήξη με την ΕΕ και σήμερα είναι στην κυβέρνηση είναι προφανές ότι δεν θα στηρίξουμε καμία επιλογή τους με την οποία διαφωνήσαμε εξ αρχής. Γι αυτό ακριβώς δεν τους ψηφίσαμε. Θα πάρετε λοιπόν το δισάκι σας και
εσείς και οι άσπονδοι φίλοι και "σύμμαχοι" σας της hard Χρυσής Αυγής, γιατί με τη light έκδοση συγκυβερνάτε, και θα πάτε στη Ευρώπη να κάνετε πράξη τα όσα λέτε και θα μας αφήσετε ήσυχους εμάς τους υπόλοιπους που διαφωνούμε. Θα το κάνετε και για μας ακριβώς επειδή εμείς σεβόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα χωρίς αστερίσκους. Και φυσικά αν κάποιος πρέπει να φοβάται είναι εκείνος που θα προκαλέσει την καταστροφή της χώρας (αν την προκαλέσει) . Καλή τύχη λοιπόν γιατί το σκληρό ροκ άρχισε. Προσέξτε μη γίνει σύντομα Χέβι Μέταλ.
παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά