Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πως αισθάνεσαι ψηφοφόρε μου ;

Παπαδημούλης : "Όσοι ζητούν το 100%, εδώ και τώρα, ας μην ξεχνούν ότι η λαϊκή εντολή προς ΣΥΡΙΖΑ, είναι για λύση εντός ευρώ,όχι για δραχμή"
μεταφορικά "δεν φταίμε εμείς που σας κοροϊδέψαμε αλλά εσείς που μας πιστέψατε". Πως αισθάνεσαι ψηφοφόρε μου ; Μαλάκας ; Καλά αισθάνεσαι.
παρατηρητήριο

4 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια ότι προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιέργησε εν γνώσει του πολλές ψευδαισθήσεις. Και ο λαός όμως από την άλλη δεν έπαιρνε όλα όσα άκουγε τοις μετρητοίς. “Τους άλλους τους είδαμε τόσα χρόνια, να δοκιμάσουμε κι αυτούς”. Δεν τον τράβηξε τόσο η ρητορεία του άγνωστου ΣΥΡΙΖΑ όσο οι αποτυχίες των προηγούμενων. Βοήθησε βέβαια πολύ και ο ΕΜΦΙΑ. Παρά την προεκλογική του ρητορική, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη αρχίσει να κινείται, μέσα στο ίδιο μαντρί, στο ίδιο γνωστό πλαίσιο που κινήθηκαν και οι προηγούμενοι: μνημόνιο, αξιολόγηση, εκαταμίευση της δόσης, όπως κι αν αυτά έχουν μετονομασθεί. Τον περιμένουν όμως μερικές πολύ κρίσιμες δοκιμασίες. Για πόσο καιρό θα δεχθεί το κόμμα του αυτήν τη ρότα; Έχουν ακουστεί ήδη οι πρώτες γκρίνιες. Δεύτερο τεστ: θα είναι τόσο καλύτερη η δική του επίδοση απ' αυτή των προηγούμενων, ώστε να πεισθεί ο λαός ότι κάποια ανάπτυξη αρχίζει να διαφαίνεται, κάποιες νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται, ότι μειώθηκε έστω και λίγο η λιτότητα κλπ κλπ; Τρίτο, πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τους άλλους εταίρους και δη τους Γερμανούς, τους οποίους, μέσα σε τρείς εβδομάδες, κατάφεραν τόσο να εξοργίσουν ώστε κατά 90% να ψάχνουν αφορμή να μας διώξουν από το Ευρώ; Αν σ' όλα αυτά τα ερωτήματα οι απαντήσεις είναι θετικές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μακροημερεύσει. Τα ρομαντικά που λέει ο συμπαθέστατος κ. Γλέζος για “Λευτεριά” κλπ ακούγονται ωραία και υψηλόφρονα, δεν γεμίζουν όμως στομάχια. Προσωπικά διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις κατά πόσο ο κ. Τσίπρας θα καταφέρει να περάσει και τις τρεις παραπάνω συμπληγάδες πέτρες. Νεοκομμουνιστικά κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ πουθενά στον κόσμο δεν παρήγαγαν πλούτο, μόνο μιζέρια. Ας περιμένουμε όμως λίγο, ας μην προδικάζουμε. Αν δεν τις περάσει, το πολύ μέσα σ' ένα χρόνο θα έχει πέσει, αφού όμως θα έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στο λαό. Δε θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που τον εξαπατούν. Αυτός όμως είναι κυρίαρχος, αυτός αποφασίζει. Ίτε παίδες Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα δειγμα μιας μετριας αναλυσης και προγνωσης!!!

    Από την απλη αναλυση του πως φθασαμε ως εδώ, το νέο ξεκινημα
    και τις αρχικες δρασεις,τα ερωτηματα και τις αναπαντητες προβλεψεις για τους κινδυνους κι τις ευκαιριες..προσθετοντας και καποια αναξακριβοτα στοιχεια σαν το 93% των γερμανων είναι ηδη οργιζμενοι,ερχεται το κεντρικο σημειο,το αποτέλεσμα, το οποιο
    στην ουσια ηξερες κι ηθελες να μας γραψεις και να το πεις κ. ανωνυμε, στηριγμενο βεβαια στο δογμα σου, οτι νεοκομμουνιστικα... κλπ και στη προσωπικη σου προφητεια(ξεχνοντας βεβαια το πας προφήτης μετα Χριστον εστι..).Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσενα Χ σου ειπαμε να διαβαζεις τι σας ειπε ο σοφος Γλεζος ή τωρα επαψε να ειναι σοφος;
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΕΛΑΕΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν τις εκλογες του 2012, ο Σαμαράς έλεγε για διαπραγμάτευση 18 σημείων και έξω από τα μνημόνια, κατηγορώντας τον ΓΑΠ...Μετά τις εκλογές δεν άφησε μνημόνιο για μνημόνιο ανυπόγραφο και με συνοπτικές διαδικασίες...Πως αισθάνεστε παρατηρητήριο και λοιποί;; ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά