Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Νέες "βόμβες" για τον Γιώργο Κατρούγκαλο - Την πρώτη μέρα του στο υπουργείο προσέλαβε δύο νεαρές δικηγόρους ως συμβούλους από την... εταιρεία του!

Η εφημερίδα Παραπολιτικά αποκαλύπτει πως ο αναπληρωτής υπουργός απέκρυψε ότι στο υπουργείο προσέλαβε ως συμβούλους δικηγόρους - συνεργάτες της εταιρίας, που έπαιρνε εργολαβικά από απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους.
Από τα έγγραφα που αποκαλύπτει το δημοσίευμα, φαίνεται πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος επέδειξε ιδιαίτερη... ευαισθησία απέναντι στους υφιστάμενους δικηγόρους που απασχολούνταν στο ίδιο του το γραφείο και ειδικότερα, μάλιστα, στους νεαρής ηλικίας συναδέλφους του και ταυτόχρονα εκπροσώπους του αδύναμου φύλλου.

1 σχόλιο:

  1. (ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ)
    ==============================
    Δεν σημαίνει ,ότι επειδή εξελέγη με το ΣΥΡΙΖΑ,ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της ΚΝΕ ,με την ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΈΤΗ 1980-1987,δεν θ΄ακολουθούσε πάγιες τακτικές καπιταλιστικών κρατών.
    Αλλωστε κι ο Χατζιδάκης,αν δεν θυμάμαι καλά διορθώστε με,είχε πεί και έχει αποδειχθεί στη πράξη,"ότι ως νέος επιβάλλεται να ακολουθείς την αριστερά,αλλά μετά τα πενήντα σου δεν δικαιολογείσαι να μην είσαι με την δεξιά(διορθώστε με εάν και πάλι δεν το αποδίδω ως έκφραση σωστά).

    Υ.γ.Σίγουρα ο κ. Κατρούγκαλος,55 ετών περίπου σήμερα,θα δώσει για τις προσλήψεις "των νεαρών παρατρεχάμενων του γραφείου του", ως συνήθιζε από το 1980 ,τις όλο αλλοκεντρισμό απαντήσεις του,τις περιμένουμε!!!

    ΤΥΤΩ(εδώ στο Μαλιακό)!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά