Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ανοικτή επιστολή στον Π. Καμμένο για τους χημικούς αεροψεκασμούς

Τι άλλο θα διαβάσουμε...Έλεος !

Τη Μεγάλη Βδομάδα επισκέφθηκα την κα Χρυσοβελώνη για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών. Αφού συζητήσαμε κάποια πράγματα, μου είπε να κάνω μια επιστολή ώστε να την προωθήσει στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο


Η επιστολή:
Προς Υπουργό Άμυνας, κο Πάνο Καμμένο
Θέμα: Χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα
Αξιότιμε κε Υπουργέ,
Όπως ήδη γνωρίζετε -και γνωρίζουμε ότι γνωρίζετε- στην πατρίδα μας διενεργούνται εδώ και χρόνια ψεκασμοί από αεροπλάνα, τα γνωστά πλέον παγκοσμίως ‘chemtrails’ – ‘χημικοί αεροψεκασμοί’.
Επιτρέψτε μου να παραλείψω οποιαδήποτε εισαγωγή ώστε να εξηγήσω τι είναι κι αν γίνονται, καθώς θεωρώ ως
δεδομένο ότι είστε ήδη ενήμερος, εφόσον υπάρχουν πολλά άτομα που στο παρελθόν -και ειδικότερα όταν ξεκινήσατε το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ.- ήταν μάρτυρες που σας άκουσαν να μιλάτε για αυτούς και να εκφράζετε την αντίθεση σας. Μπορεί όχι δημόσια, αλλά γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει πολλές αναφορές και συζητήσεις εκ μέρους σας, γεγονός που έδωσε μεγάλη ελπίδα σε μέλη του κόμματός σας αλλά και ψηφοφόρους ώστε, όποτε βρεθείτε σε θέση κυβερνητική, να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Και είναι αυτές οι συζητήσεις που βοήθησαν στη δημοτικότητα  σας – είναι κοινό μυστικό – και ο λόγος που σας κόλλησαν και το επίθετο του “ψεκασμένου”.
Η μοίρα τα έφερε όχι μόνο να είστε τώρα στην κυβέρνηση, αλλά και στο πλέον νευραλγικό πόστο, αυτό του υπουργού Άμυνας.
Με λύπη όμως βλέπουμε ότι η αγριότητα των ψεκασμών τον τελευταίο καιρό όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά έχει ενταθεί, καθώς και οι επιπτώσεις της, τόσο στην υγεία των πολιτών όσο και στον καιρό και το περιβάλλον.
Στην Ελλάδα η συνειδητοποίηση ότι διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί είναι μεγαλύτερη απ’ οποιαδήποτε άλλη χώρα για δυο λόγους: Ένας είναι ο καταγάλανος ουρανός μας -που στα μνημονιακά μας χρόνια κοντεύει να ξεχάσει το αληθινό του χρώμα- και ο άλλος είναι ότι το κίνημα ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς, αν και σκόρπιο, έχει κάνει πολύ καλή και εντατική δουλειά με ενημέρωση. 
Άρθρο ως δημοσιεύτηκε στην Real μετά από δημοσκόπηση που έκανε η Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής.
 Οι ψεκασμοί στη χώρα με χημικά αέρια, ως θεωρία συνωμοσιολογίας, κάνει θραύση σε συζητήσεις «κορυφής και καφενείου», σε επιστημονικά πάνελ, ακόμη και στη Βουλή. Φανατικός τους οπαδός στο Κοινοβούλιο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που είναι σίγουρος ότι… μας ψεκάζουν. Είναι τόσο το ενδιαφέρον για το θέμα που το ερώτημα: «Ορισμένοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;» 
Και η δημοσκόπηση της Metron έδειξε το καταπληκτικό ποσοστό του 33,3% που θα ζήλευε ακόμα και πολιτικό κόμμα! 
Τώρα, λοιπόν, κε Υπουργέ, ήρθε η ώρα η συζήτηση να βγει από τα καφενεία και τα πάνελ, και να γίνει πλέον ανοικτά και με διαφάνεια, σεβόμενοι την άποψη του 1/3 του Ελληνικού πληθυσμού που, σήμερα, μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού στα δυο χρόνια που μεσολάβησαν, οι ψεκασμοί είναι τόσο έντονοι, που τους έχουν δει και οι πιο άπιστοι Θωμάδες, μην πούμε και οι πεθαμένοι!

Τι ζητούμε από σας:

Κατανοούμε ότι ίσως η Ελλάδα έχει υπογράψει κάποια πράγματα από τα οποία ίσως δύσκολα μπορεί να απεμπλακεί. Επίσης είμαστε γνώστες της θεωρίας που “αφήνεται” να διαρρεύσει προς ησυχασμό διαφόρων αξιωματούχων και επιστημόνων, ότι διενεργούνται μυστικά προγράμματα Γεωμηχανικής για την προστασία του πλανήτη από την ηλιακή ακτινοβολία – μια θεωρία που μπορεί να παράσχει ένα καλό άλλοθι για σιωπή, πλην όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν ευσταθεί. Επίσης κατανοούμε τη δυσκολία κάποιου να μιλήσει ανοικτά με τον φόβο να τον πουν γραφικό, γιατί κάποιοι φροντίζουν να χρησιμοποιούν το επίθετο του “ψεκασμένου” ως συνώνυμο του ανόητου, του μακάκα, του ανυπόστατου – αλήθεια, πως το επιτρέπετε; 
Έχοντας υπόψη όλες αυτές τις δυσκολίες, και για να διευκολύνουμε το έργο σας και τη θέση σας, αλλά και τη θέση όλων των ένστολων που, κατ’ ιδίαν παραδέχονται ότι διενεργούνται ψεκασμοί, όμως τους απαγορεύεται να μιλήσουν δημόσια, ζητάμε να δημιουργηθεί μια επιτροπή με άτομα του κινήματος μας, δική μας επιλογής, κοινή με αξιωματούχους και όποιους εσείς θεωρείτε πλέον κατάλληλους, ώστε να ανοίξει μια συζήτηση και να γίνει έρευνα στο τι ακριβώς συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί.
Ήδη τέτοιες συζητήσεις και έρευνες έχουν ξεκινήσει σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ (υπάρχει και ανάλογο υλικό), στην κοινότητα πολιτών της Ε.Ε. ακόμα και παρουσιάσεις στον ΟΗΕ. Άρα δεν θα είναι παγκόσμια πρωτιά, αλλά πανελλήνια πρωτοβουλία και κίνηση, την οποία -πιστέψτε με- αυτή τη στιγμή επιθυμεί το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, που βλέπει αυτά τα αεροπλάνα κρατώντας τα παιδιά τους  από το χέρι και ανησυχεί. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που μας καίει, είναι ποιος και γιατί πετάει και τι αμολάει στον εναέριο χώρο μας, καταπατώντας με αυτό τον τρόπο και την Εθνική Κυριαρχία και το πρωτεύον ανθρώπινο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη: ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΑΈΡΑ ΑΝΑΠΝΈΕΙ!!!
Ας ανοίξει, λοιπόν αυτός ο φάκελλος των αεροψεκασμών κι ας κλείσουν τα στόματα που προσπαθούν να στοχοποιήσουν τους πολίτες -εσάς, εμάς, τον οποιοδήποτε- κολλώντας τη ρετσινιά του ψεκασμένου. Η προσπάθεια αυτή περιθωριοποίησης μιας τόσο μεγάλης κοινωνικής ομάδας για τα πιστεύω της και την άποψή της, θα μπορούσε ακόμα και να ενεργοποιήσει τον αντιρατσιστικό νόμο!
Κε Υπουργέ, απευθύνομαι σε σας για τη θέση που κατέχετε, στο εθνικό και πατριωτικό σας αίσθημα, στην ανθρωπιά σας, αλλά και για τη μικρή οφειλή των υποσχέσεων σας. 
Ελπίζω να έχω σύντομα νέα σας. Η επιστολή θα δημοσιευτεί και στο διαδίκτυο
Γιάννα Μυράτ
επικεφαλής ομάδας SaveGeaGroup
Y.Γ. Την επιστολή προσυπογράφουν και ανεξάρτητοι ακτιβιστές καθώς και μέλη της Ομάδας Αττικής Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών

 http://nea.allnewz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά