Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τώρα τους θυμήθηκαν...

Τους συνταξιούχους θυμήθηκε η ΝΔ και ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, αναφέρθηκε στη...
μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ για το μήνα Ιούνιο.
Η ΝΔ που είχε προτείνει με το e-mail Χαρδούβελη, αλλά και την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, την εξαφάνιση των επικουρικών συντάξεων αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:
"Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση χειροτερεύει. Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει το ρεσιτάλ επικοινωνιακών τεχνασμάτων και δηλώσεων χωρίς ουσία, οι συνταξιούχοι αντιλαμβάνονται από πρώτο χέρι την «πρώτη φορά αριστερά».

Όπως πληροφορήθηκαν οι δικαιούχοι του ΟΓΑ, οι οφειλές του οργανισμού για τα οικογενειακά επιδόματα δεν θα πληρωθούν σήμερα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, γεγονός πρωτοφανές για τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με τον νέο επικεφαλής του οργανισμού Αθανάσιο Μπακαλέξη ένα μέρος των οικογενειακών επιδομάτων που σχετίζονται με δικαστικές αποφάσεις θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα και τα υπόλοιπα θα δοθούν τον Ιούλιο.

Δυστυχώς οι χιλιάδες συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει. Όλα αυτά βεβαίως έχουν ονοματεπώνυμο: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων, στους οποίους η «αριστερή» κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τρόπο ανεύθυνο και επικίνδυνο"...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά