Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Κολεξιόν Φθινόπωρο/Κουφόβραση 2015 - Πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο

Με φρέσκες ιδέες και ανανεωμένα χρώματα καναπέ παιδικού δωματίου μας βάζει στη Νέα Εποχή το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο. Μοντέλα με αδρές γραμμές και πατρόν - συνοπτικές διαδικασίες μας δίνουν τα πρώτα hints για το τι θα επακολουθήσει τον χειμώνα.

image
Θεανώ Φωτίου
Suburban chic με ευκολοφόρετο σύνολο για να μπορείς να προλάβεις τον Προαστιακό. Ζαλιστικό σακάκι που αποκτάει κίνηση όταν το κοιτάξεις πολύ ώρα, τσάντα σε shocking κοραλί ιδανική για τσαντιές και γυαλιά-τηλεόραση με συμβολική σημασία.


image
Όλγα Γεροβασίλη
Σύνολο Μάο για άνοιγμα στην αριστερή πτέρυγα, με παντελόνι τσιγάρο, σε βαθιά νυχτωμένο μπλε χρώμα και μπλούζα που ανήκει στο σακάκι της κυρίας Θεανώς (έγινε μπέρδεμα στο δοκιμαστήριο). Παπούτσι χορού και συγκεκριμένα του Ζαλόγγου.


image
Μαρία Κόλλια Τσαρουχά – Τέρενς Κουίκ
Σύνολο win-win για τα happy hour drinks στην πόλη.
Ταγιέρ – οφθαλμαπάτη σε γραμμή αχλάδι με κοψίματα οριγκάμι σε χρώματα σαγκουίνι, μαύρο της θρούμπας και λεπτομέρειες σε κίτρινο του έμενταλ. Αξεσουάρ σε ροζ-κεραμιδί για να φωτίσει.
Για τους κυρίους, κλασικό καραμανλίδικο κοστούμι Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Παρίσι-τώρα-και-στα-Τρίκαλα και γραβάτα στο φλούο κίτρινο του Μπομπ του Σφουγγαράκη.

image
Έλενα Κουντουρά
Για δεύτερη μέρα η ίδια safe επιλογή «Κοστούμι Λεπτή Κωνσταντοπούλου» σε ματ μπλε/γκρι που σηκώνει και να λερωθεί, με κουμπιά-σοκολατάκια και αξεσουάρ ρολόι καταδύσεων (λόγω εξειδικευμένου τουριστικού τάργκετ γκρουπ).


image
Θεοδώρα Τζάκρη
Ντε-πιές ταγιέρ της σειράς «Θα σας φάω όλες» στα χρώματα Γκρι του Φουγάρου και Μαύρο της Βαριάς Βιομηχανίας. Φούστα απομίμηση πλακάκι της Πανεπιστημίου και λεπτομέρεια ρεβέρ με ριγέ των διαβάσεων.
Προσοχή: Το σκίσιμο στο πλάι της φούστας είναι ακριβώς 5 πόντους περισσότερο, όσο χωρίζει ένα υπουργικό συμβούλιο από μία βραδιά για σούσι και σάκε.


image
Σία Αναγνωστοπούλου
Τρωάδες με λάθος ντεκολτέ και αξεσουάρ καφέ διπλό βαρύ και όχι με τρεις φουσκάλες αριστερά και γρήγορα. Τσάντα καραβόπανο.

 http://www.athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά