Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Καζάνι που βράζει οι ΑΝΕΛ

Ίσως να μην το έχετε αντιληφθεί με τα τόσα που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά όσοι από τους ΑΝΕΛ έμειναν απ΄έξω από το υπουργικό σχήμα, απειλούν θεούς και δαίμονες. Θέλετε ένα παράδειγμα; Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη (που όπως λέει της έταξαν κάποια θέση). Περιμένει, περιμένει, περιμένει τηλέφωνο, αλλά αυτό το έρμο δεν κουδουνίζει: «Αμα δεν με θέλουν θα πάρω  μέτρα. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει», ακούγεται συχνά να λέει; Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Η Σταυρούλα Ξουλίδου που και αυτής της έταξαν θέση γενικού γραμματέα είτε στο υπουργείο Παιδείας ή στον Οργανισμό Νεολαίας λέει:
«Δεν τους περιμένω, ήδη αρχίζω τις διαδικασίες να πάω στο σχολείο μου, ως καθηγήτρια». Θέλετε κι άλλο; Ο Π. Χαϊκάλης. Αυτός περιμένει τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων (Επιτροπή Πόθεν Εσχες) λέγοντας ότι θα δικαιωθεί; Κι αν δικαιωθεί και αυτού του έχουν τάξει υπουργείο: «Τώρα ετοιμάζομαι να νυμφευθώ τον Νοέμβριο, με ενδιαφέρει το πόρισμα της επιτροπής, δεν είναι όμως ώρα να κοιτάζουμε τα υπουργιλίκια», λέει.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά