Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Μαύρη τρύπα 2 δισεκατομμυρίων ευρώ στα έσοδα (και είναι ακόμα Σεπτέμβρης)

Με το πάθημα των δυο πρώτων Μνημονίων να μου έχει γίνει μάθημα, ήμουν αρκετά βέβαιος ότι από την αρχή ότι και οι στόχοι του τρίτου Μνημονίου δεν θα πιαστούν αλλά ομολογώ ότι περίμενα οι νέες δραματικές εξελίξεις να καθυστερήσουν λίγο. Φαίνεται όμως ότι η ζημιά, τουλάχιστον για το 2015, είναι ανεπανόρθωτη και ήδη έχει σχηματιστεί μια μαύρη τρύπα 2 δισεκατομμυρίων στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού.

2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μια περιπέτεια χωρίς τέλος με επαναλαμβανόμενες ακακίες περικοπών που εντείνει το πρόβλημα χωρίς να το επιλύει. Καλά δεν καταλαβαίνει κανείς πλέον ότι αυτός ο δρόμος δεν βγάζει πουθενά? Ας τασπασουν μια και καλή με αυτούς τους ωυχοβγαλτες Ευρωπαίους και όπου βγει αφού ο κόσμος έχει κλαταρει. Λυπάμαι αλλά από την στιγμή που οι Σαμαροβενιζελοι δεν ομονοησαν Τότε ώστε σημερα να είχαμε καθαρίσει
    Τώρα μετά και από τους Σαμαρα-Βενιζέλο ήλθατε και οι επαναστάτες της πλάκας και έβαλαν ταφόπλακα. Όποιος νομίζει ότι έχει προοπτική αυτή η οικονομία με αυτά τα μέτρα είναι πολύ χαζός στην κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά