Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τα «συμπαθή τα νεκρά παιδιά» και το "εκτίθουν" του Τσίπρα «πάγωσαν» τη Βουλή

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν σήμερα η Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας με το γνωστό άνετο ύφος του, ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να απαντάει στον Γιώργο Κουμουτσάκο για το προσφυγικό.
Aναφορά που προκάλεσε αίσθηση ήταν όταν στην πρωτολογία του είπε ο πρωθυπουργός: «Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή»!
Σε άλλη αναφορά του, λίγα λεπτά αφότου είχε αρχίσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, οι βουλευτές που ήταν από κάτω άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν για κάτι που είπε: «Ακούσαμε καλά;». Οχι, ο πρωθυπουργός δεν
έκανε κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση, αλλά ένα πολύ χοντρό λάθος. Οπως είπε «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα» και άφησε όσους γνωρίζουν ελληνικά, άλαλους!
Εντύπωση προκάλεσε επίσης και το tweet την ίδια ώρα που ζητούσε να απομονωθούν οι αντιρατσιστικές φωνές! Την ώρα πάντως που ακούστηκε το εκτίθουν, κάποιοι χρήστες του Twitter αντέδρασαν έτσι:


http://lykavitos.gr/

2 σχόλια:

  1. ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΩΡΕ ΑΛΕΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΕΞ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΤΙΘΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά