Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Τι άλλο θα δούμε

Πάμε για κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Λεβέντη.
Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι αν του ζητηθεί, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση καθώς ο πρωθυπουργός του είπε ότι συμφωνεί με τα σημεία προγραμματικής σύγκλισης που παρουσίασε η Ενωση Κεντρώων. 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙΣ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
    http://kourdistoportocali.com/post/48456/karnavalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι πιστευε κανεις αφελεις οτι η εισοδος Καμενου, Λεβεντη στη βουλη ηταν τυχαια? Φατε τους τωρα σαν κεραμιδα στο κεφαλι. Ειναι αθλιοι και οι τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεπει να επιστρεψει αμεσα ο Γιωργος Παπανδρεου. Ειναι ο μοναδικος που μπορει να διαχειριστει τα μεγαλα προβληματα που αντιμετωπιζει η χωρα. Οπως μεταναστευτικο, γαιοπολιτικο, εξωτερικα θεματα, κυπριακο. Ειναι ο πολιτικος που γνωριζει καλυτερα απ τον καθεναν την διαχειρηση των παραπανω θεματων. Ειναι αναγκη αυτη τη στιγμη και για τη χωρα και για την Ευρωπη η επιστροφη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θελει ο κυρ Λεβεντης? Αυτος δεν συνεργαστηκε με τους Τσιπραιους και φλαμπουραρηδες στα δημοσια εργα και μαλιστα και επι χουντας. Εδινε εργο η χουντα αν δεν εσκυβες? Ο Λεβεντακος μας δεν ειχε καναλι δικο του? Που το πουλησε? Ποσα πηρε? Οτι του πουνε θα κανει. Ειναι πουλημενο τομαρι. Δεν ειναι καθολου χαζος. Mια χαρα μας δουλευει κι αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά