Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Τα επικίνδυνα παιχνίδια του Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου

Επικίνδυνα παιχνίδια με λίστες και προϊόντα παράνομων υποκλοπών παίζει η κυβέρνηση δημιουργώντας παράλληλα έναν ανεξέλεγκτο μηχανισμό που θα λειτουργεί με πρόσχημα την πάταξη της διαφθοράς, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια υπηρεσία πληροφοριών και διαχείρισης καυτών υποθέσεων που αγγίζουν κορυφαίους επιχειρηματίες, εκδότες, πολιτικούς και παράγοντες της δημόσιας ζωής.
Η επανασύσταση της διυπουργικής επιτροπής για την πάταξη της διαφθοράς με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σηματοδοτεί την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επενδύσει στρατηγικά σε λίστες και κασέτες που περιλαμβάνουν υλικό από παράνομες υποκλοπές με
στόχο να θέσει σε απόλυτη ομηρία ολόκληρο το επιχειρηματικό και εκδοτικό σύστημα.
Εντύπωση προκαλεί η σπουδή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου να περάσει τροπολογία στη Βουλή σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η χρήση από τη Δικαιοσύνη αποδεικτικού υλικού που αποκτήθηκε με παράνομα μέσα.
Στην ουσία νομιμοποιεί τα CD που υποκλέπτουν διάφοροι εκβιαστές από τράπεζες και τα οποία περιέχουν κινήσεις λογαριασμών αλλά και τις κασέτες που προέρχονται από υποκλοπές.
Η εξέλιξη αυτή εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους γιατί οι 13 κοριοί που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών για την εκτέλεση συμβολαίων μεγαλοεπιχειρηματιών θα αρχίσουν να καταγράφουν τα πάντα.
Από συνομιλίες τραπεζιτών, πολιτικών, διοικητών ΔΕΚΟ, βουλευτών, εκδοτών και στη συνέχεια θα στέλνουν το υλικό στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους με τα αντίπαλα συμφέροντα ή να χειραγωγούν μεγάλες δουλειές μέσω της ακατάσχετης σκανδαλολογίας και της μπόχας που παράγει το υλικό των υποκλοπών.
 http://lykavitos.gr

1 σχόλιο:

  1. http://thecaller.gr/politiki/autoi-einai-oi-treis-aksones-tis-neas-stratigikis/
    Πάλι με τον Παπανδρέου ρε παιδιά? Τελικά ο Τσολάκογλου είχε και καλά στοιχεία η άδικα τον φάγατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά