Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας τον στηρίζει, ο «Βούδας» επίσης, τώρα και ο Λεβέντης! Τι άλλο θέλει ο Μεϊμαράκης…;

Τελικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει καταφέρει να γίνει ο αγαπημένος αρχηγός της ΝΔ ακόμη και για τους πολιτικούς του… αντιπάλους, αφού μετά τον Τσίπρα που εξέφρασε την προτίμησή του στη Βουλή στο πρόσωπο του «Βαγγέλα» το ίδιο έπραξε σήμερα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο ο Βασίλης Λεβέντης.

Κάνοντας ακόμη μια παρέμβαση στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι ο «Μεϊμαράκης είναι ένας σώφρων άνθρωπος και θα συμβάλει με την ψήφο του να υπάρξει συναίνεση». Μάλιστα, «έκραξε» για ακόμη μια φορά τον έτερο υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «ενώ παρουσιάζεται ως κεντρώος έχει μαζέψει γύρω του πολλούς ακροδεξιούς».
Απαντώντας στον ΑΝΤ1 στις κατηγορίες του
Άδωνη Γεωργιάδη μέσω του ΣΚΑΪ ότι «λιβανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι θέλει να γίνει υπουργός, αλλά επειδή φοβάται ότι θα καταστραφεί το κόμμα του θέλει και τη ΝΔ στην κυβέρνηση, ανέφερε ότι «μόνο στο μυαλό του Άδωνη υπάρχουν αυτά».
Πρότεινε μάλιστα να μετακινηθεί η ψήφιση του ασφαλιστικού για τον Φεβρουάριο για να δοθεί χρόνος στο νέο αρχηγό της ΝΔ να προετοιμαστεί και να πάρει τις αποφάσεις του.
«Το έντονο φλερτ Λεβέντη – ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο, θέλει να γίνει υπουργός», είχε δηλώσει νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο  Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ παντελώς απαράδεκτο πρόεδρος κόμματος να εμπλέκεται στην εκλογική διαδικασία ετέρου κόμματος. Να γραφτεί μέλος στη ΝΔ, αν θέλει να έχει λόγο στα εσωκομματικά της ο κ. Λεβέντης».
 http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά