Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αν θέλουν ν’ αρχισουν νέο εμφύλιο, οι Ελληνες ξέρουν πώς να τον τελειώσουν!

Του Θέμου Αναστασιάδη-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Όποιος το παίζει τζάμπα «Βελουχιώτης», γυρεύει και το τέλος του - Οχι στον Διχασμό.

Όλη αυτή την απέραντη μαύρη φτώχεια και συμφορά την τραβάμε τζάμπα, μόνο και μόνο επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήθελε να κάνει τον μάγκα. Και όταν είδε τα δύσκολα, από παλικαράκι, μετά τις διαπραγματεύσεις, έγινε... γιουσουφάκι και, αντί να κάνει όλη την Ευρώπη πρώτη φορά Αριστερά, φόρεσε τη στολή του γερμανοτσολιά... ΜΕ ΧΑΡΑ! Το λένε πια όλοι, από τον Σόιμπλε («ποτέ δεν θα μπορούσα να περάσω τέτοια μέτρα στη Γερμανία») έως... τον μοιραίο για όλους μας «γεννήτορά» του, τον Αλαβάνο, που έφτασε στο σημείο να πει ότι αυτά δεν γίνονταν ούτε επί χούντας!  (Επί λέξει, 23/5: «Μιλάμε για μεγάλη προδοσία.

Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος».) Ποιος; Ο Αλαβάνος. Ενας από τους λίγους που

αντιστάθηκαν και βασανίστηκαν από τους Απριλιανούς, την εποχή που οι πρόγονοι των σημερινών αρχισυριζαίων έτρωγαν και έπιναν από τις εργολαβίες. Οπως κάνουν και τώρα δηλαδή. Από τις εργολαβίες των ξένων, αλλά... και της ντόπιας ολιγαρχίας που δήθεν θα ξεδόντιαζαν. Παρεμπιπτόντως, να τον έχουμε από κοντά τον Αλαβάνο, μην κάνει κάνα κακό στον εαυτό του από τύψεις επειδή συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του φαινομένου «Αριστερός Κουίσλινγκ». Ε, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος; Ποιος να διανοηθεί ότι θα αναζητούσαν άλλοθι στο ότι... εντάξει, γίνονταν και χειρότερα επί Τουρκοκρατίας; 
Παρότι κανείς δεν μπορεί να πάρει τοις μετρητοίς το παραλήρημα γραφικών συριζο-όντων τύπου Αννας Βαγενά (που αστειεύτηκε, λέει, ότι, αφού αντέξαμε τα 400 χρόνια σκλαβιάς, σιγά τώρα να μη λυγίσουμε στα 99 της ευρωκρατίας με το επίσημο ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας), από μόνοι τους κάνουν τον παραλληλισμό. Απόλυτη υποταγή στην Υψηλή Πύλη της Ε.Ε. με τους ντόπιους ανθυποκυβερνήτες σε ρόλο μαινόμενων νεογενίτσαρων, που ορμάνε με μίσος στον λαό για να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους στα αφεντικά τους. Τι άλλο να προσθέσει κανείς;

Αν οι ίδιοι νιώθουν σαν τους φοροεισπράκτορες σπαχήδες και το απολαμβάνουν, ποιοι είμαστε εμείς για να τους πούμε: «Οχι, μωρέ, είστε κανονικοί Ελληνες»; Προς Θεού, θα τους προσβάλλουμε κι από πάνω, μια που η έννοια «Ελληνισμός» τούς ενοχλεί βαθύτατα, όπως έδειξε και η δράση του ανθελληνικού κομιτάτου του υπουργείου Παιδείας, όπου Φίλης και Λιάκος, διακεκριμένοι εθνομηδενιστές, από τα πολιτικά γεννοφάσκια τους, τα δίνουν όλα για να καταργήσουν τις εθνικές παρελάσεις και την προσευχή στα σχολεία!!! Α, ναι, και την Ιστορία! Θα διδάσκουν στα παιδάκια τους αγώνες των λαών για την απελευθέρωση της Νιγηρίας, της Σομαλίας και της Παταγονίας.

Οτιδήποτε μακριά από δω, σύντροφε, να μη μυρίζει Ελλάδα!!! Βέβαια, από τον φανατισμό και την πολιτική κτηνωδία τους, μάλλον θα επιτύχουν το αντίθετο, ήτοι να κάνουν από μόνα τους τα παιδιά αυθόρμητες διαδηλώσεις και παρελάσεις, όπως φοιτητές-μαθητές την 25η Μαρτίου επί ναζιστικής κατοχής. Μπορεί να ανθήσουν ακόμη και τα κατηχητικά και να στραφεί η νεολαία στην Ορθοδοξία, μόνο και μόνο επειδή τελεί υπό διωγμό, ιδίως αν η Εκκλησία ξυπνήσει επιτέλους και οργανώσει σε κάθε ενορία Κρυφό Σχολειό.

Και αν όλα αυτά μοιάζουν γραφικά, πολύ χειρότερα είναι τα δήθεν επιστημονικά πειράματά τους με την κατάργηση των Πανελλαδικών και την υποβάθμιση του σχολείου σε σημείο να μη διδάσκεται ούτε Πληροφορική!!! Φυσικά! Για να επιβιώσει το μοντέλο ξεπουλήματος των 99 χρόνων ευρω-τουρκοκρατίας χρειάζεται και ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ νεο-ραγιάς, που θα μαθαίνει στο σχολείο τα ελάχιστα αναγκαία για να λέει «yes sir» σε όλες τις τουριστικές γλώσσες. Αν είναι χρήσιμες κι αυτές για πολύ, μια που ο ΣΥΡΙΖΑ, να το θυμάστε, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πλήξει στο τέλος και τον ελληνικό τουρισμό!!! Αδύνατον λέτε; Ε, καθίστε να τσιμπήσει λιγάκι τον ΦΠΑ και τα ξαναλέμε στις προβλέψεις της επόμενης σεζόν!

Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι απλώς καταστροφικά. Εκεί που μπορεί να εξελιχθούν σε νέα εθνική τραγωδία είναι αν οι νεο-γενίτσαροι οπλαρχηγοί και τσουτσέκια του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω στην τρέλα τους, στην απληστία τους και την απελπισία τους, καθώς βλέπουν να πλησιά­ζει άγρια το τέλος τους, επιμένουν να τα ντύνουν με ιδεολογικοπολιτικό ΔΙΧΑ­ΣΤΙΚΟ μανδύα. Δεν είναι μόνο οι «ανακρίβειες» που πέταξε ο βουλευτής πλέον, σύντροφος Κυρίτσης, ότι δήθεν επιβαρύνεται επίτηδες μόνο εκείνο το 38% του λαού που είπε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα!
Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι από τα πρόσθετα 1,8 δισ. φόρων θα αυξηθεί η επιβάρυνση στο 70% των νοικοκυριών, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα χαράτσια στα Ι.Χ. - πόσο μάλλον με τους έμμεσους φόρους που ισχύουν για όλους.

Οτι είναι αβάσιμο και ψευδές, είναι αυταπόδεικτο. Πλην, όμως, η διχαστική αντίληψη που προωθεί είναι η πιο επικίνδυνη - κι ας προσπαθούν να την εμφανίσουν τάχα μου ως... ΤΑΞΙΚΗ για να βρουν τίποτε αδιάβαστους να «τσιμπήσουν». Είναι ΕΘΝΙΚΑ και διαταξικά εμπρηστική, μεταξύ των ημετέρων και προσωρινά βολεμένων και εκείνων που οδηγούνται μεθοδικά στους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ του ΣΥΡΙΖΑ. Τους κανονικούς εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ πριν απ’ όλα, των οποίων οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο ενταφιάζονται.

Επειδή είναι ορατή η προσπάθεια αναβίωσης ενός νέου διχαστικού κλίματος, και μάλιστα σε βαθμό εμφυλιοπολεμικό, καλό θα είναι να μελετήσουν λίγο την Ιστορία για να δουν πού κατέληξαν όσοι τα ξανάκαναν αυτά σε άλλες εποχές. Ούτε το 20% του κόσμου δεν εκπροσωπούν ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ κι από πάνω; Αν τα «μαντιλάκια» τύπου Κατρούγκαλου μιλάνε για Βάρκιζες και οι χυδαίοι Πολάκηδες κάνουν τα αίσχη τους μπροστά στη φωτογραφία του Αρη Βελουχιώτη, ας μην ξεχνούν πώς κατέληξε το δήθεν είδωλό τους. (Θα τρίζουν τα κόκαλα του αιματοβαμμένου αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ στη σύγκριση και μόνο με τους κρατικοδίαιτους Συριζοτσολιάδες «μούτσους».)

Ισως ονειρεύονται ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ, ίσως να είναι τόσο αδίστακτοι ώστε να τον αρχίσουν. Ομως και η κανονική ελληνική πλευρά, το 80% του κόσμου ΜΑΣ, ξέρει ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ - αυτή τη φορά μια και καλή και με, πολιτικά, χαριστική βολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά