Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Μπαίνει μπροστά ο Παπανδρέου! «Σας χρειάζομαι όλους- Στις επόμενες εκλογές το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στο χέρι κάθε πολίτη»

«Ό,τι ισχύει για τη χώρα, ισχύει και για το ΚΙΝΗΜΑ. Καμία πρόταση δεν είναι πραγματικά προοδευτική, αν δεν έχει προκύψει από συμμετοχή. Από τους πολίτες, για τους πολίτες. Θα μπω ξανά μπροστά, αλλά σας χρειάζομαι όλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, βάλλοντας κατά της διακυβέρνησης Καραμανλή, που έφερε τη χώρα στα βράχια, αλλά και στους «Σαμαρά, Τσίπρα και ομοϊδεάτες τους στο ΠΑΣΟΚ, που έβλεπαν ως ευκαιρία την εκμετάλλευση του πόνου του λαού με στόχο την κατάκτηση της καρέκλας – δυστυχώς μόνο της καρέκλας».

2 σχόλια:

  1. Εμπρος Γιωργο. Παμε μαζι. Παμε για μια Ελλαδα νεα. Για μια κοινωνια των αξιων. Για μια Ελλαδα που να ανηκει στους Ελληνες. Καλα τα ειπες χτες στην Πατρα. Εφτεξε το λεφτα υπαρχουν , που υπαρχουν και σημερα βεβαια, αλλα ποιος να τα μαζεψει?που πτωχευσε η χωρα? Η αυτοι που κυβερνησαν απ το 2004 εως το 2009? Περελαβαν ενα χρεος 180 δισ απο ιδρυσεως του ελληνικου κρατους μεχρι το 2004 με αναπτυξη 4% και εκτοξευσαν το χρεος στα 280 δισ.υφεση 6%το2009, δημοσιονομικο ελλειμα κοντα στο 16%. Ολοι οι οικονομικοι δεικτες στο αρνητικο. Mεταριθμηση που ειχε αναγκη η χωρα καμια. Ψαχνουμε μετα να βρουμε ποιος φταιει για αυτα που τραβαμε σημερα και ποιος ξερει για ποσο ακομα. Και τους κανουμε και προεδρους δημοκρατιας. Τον Καραμανλη εναν ανδριαντα στο συνταγμα να τον καμαρωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά