Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Όταν η ψήφος στον «αντισυστημικό» Λεβέντη καταλήγει σε ψήφο στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ

Με ασφαλή απόσταση από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν και η Ένωση Κεντρώων κατάφερε να μπει για πρώτη φορά στη Βουλή, μπορούμε σήμερα να καταλήξουμε με βεβαιότητα στο ότι η ψήφος στον Βασίλη Λεβέντη αποδείχθηκε ψήφος στον Αλέξη Τσίπρα.
Δεν μπορεί πια να θεωρηθεί τυχαίο ότι ο Βασίλης Λεβέντης ασχολείται αποκλειστικά με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, μόνο συμπτωματικό δεν είναι ότι έχει βάλει κοινοβουλευτικά πλάτη όπου έχει χρειαστεί για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ακόμα και το εμμονικό αίτημα του για

οικουμενική κι όχι για αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης, λειτουργεί υπέρ του Αλέξη Τσίπρα καθώς απαξιώνει το μετεκλογικό ενδεχόμενο σχηματισμού μιας άλλης κυβέρνησης συνεργασίας υπό τη Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν έχω διαβάσει σωστά το παιχνίδι που παίζουν Τσίπρας και Λεβέντης, η Ένωση Κεντρώων δεν θα κάνει το λάθος να φθαρεί κυβερνητικά και θα εισπράξει άλλου τύπου πολιτικά ανταλλάγματα, όπως την ήδη υπάρχουσα άφθονη προβολή στις λαϊκίστικες τηλεοπτικές ζώνες που ελέγχει η κυβέρνηση.

Κατά κάποιον τρόπο, τους παραδέχομαι. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που εξαπατώνται οι ψηφοφόροι του Κέντρου... 

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά