Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Στην υγεία των κορόιδων;

Σε σοβαρές καταγγελίες ότι είναι αδήλωτο στην εφορία το κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ώστε να μην καταβάλλονται οι σχετικοί φόροι προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Γεωργαντάς.
Ο βουλευτής υποστήριξε ότι μόλις στις 14 Νοεμβρίου του 2016 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν στην αρμόδια ΔΟΥ 16 διαδοχικές δηλώσεις, μία για κάθε έτος από το 2001 κι μετά. Κατά συνέπεια, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταβάλλει για το ακίνητο ούτε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, ούτε Ενιαίο Τέλος Ακινήτων νομικών προσώπων, ούτε τον μετέπειτα ΕΝΦΙΑ.
Η αποκάλυψη έγινε χθες στη Βουλή, όμως, επί ώρες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δώσει απαντήσεις. Προφανώς είναι αλήθεια και
ό,τι κι αν είπε στη συνέχεια δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Απλά εμείς να θυμίσουμε τις προεκλογικές δηλώσεις του Τσίπρα, αλλά και του ακομβίωτου στρατηγού – πλανητάρχη Πάνου, οι οποίοι έλεγαν ότι δεν πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ γιατί είναι παράνομος νόμος. Να θυμίσουμε ότι ο φόρος που θα καταργούνταν με ένα νόμο κι ένα άρθρο συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και να πληρώνεται κανονικά από τους πολίτες. Το ερώτημα είναι αν ο πρωθυπουργός πληρώνει φόρο για τα σπίτια του. Επίσης αν ο κ. Καμμένος πληρώνει ΕΝΦΙΑ για τη βίλα του στη Γλυφάδα και για την άλλη περιουσία του, τα γραφεία του κόμματός του κ.λπ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εκεί διευθυντές και τα στελέχη του με πρώτο και καλύτερο τον Λάμπρου πληρώνουν φόρους και λογαριασμούς; Ή μήπως τρώνε και πίνουνε όλοι αυτοί στην υγεία των κορόιδων;
Γιατί δεν μπορεί περιχαρείς να δηλώνουν υπέρβαση στα έσοδα επειδή ο κόσμος πληρώνει με πόνο τους φόρους του αλλά αυτοί οι άθλιοι να μην πάνε να κάνουν το καθήκον τους; Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο. Έχουν λίγη ηθική μέσα τους;
 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά