Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η «ΑΥΓΗ» «τελειώνει» τον Καμμένο

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο δεν ήταν τυχαίο...

Χθες, η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» είχε τον εξής τίτλο: «Προοδευτικό ρεύμα για την εύρεση λύσης» και υπότιτλο «τα βήματα προσέγγισης, η στάση των πολιτικών δυνάμεων και τα «αγκάθια» του αλυτρωτισμού και της πατριδοκαπηλείας».

Ο καθένας λοιπόν μπορεί να καταλάβει που ήταν… αφιερωμένο το πρωτοσέλιδο.
Ηταν αφιερωμένο στους ΑΝΕΛ, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά την αλλαγή στρατηγικής της Κουμουνδούρου και του Μεγάρου Μαξίμου για τις κυβερνητικές συμμαχίες, αν όχι και τις υπόγειες διεργασίες που πιθανόν υπάρχουν ή θα υπάρξουν με δεδομένη τη δυσκολία συγκατοίκησης με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους  ΑΝΕΛ, σε περίπτωση που προκύψει λύση για το Σκοπιανό, την οποία δεν μπορεί να δεχθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Μάλιστα το πρωτοσέλιδο της Αυγής αναφέρει και το
«αγκάθι» της «πατριδοκαπηλείας», φωτογραφίζοντας τις δυνάμεις στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό που αντιδρούν στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, περιλαμβανομένων προφανώς, όχι μόνο τη ΝΔ και την ακροδεξιά, αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στη βάση αυτή φαίνεται να διαμορφώνεται μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ και Κεντροαριστερά δηλαδή), που από το Μέγαρο Μαξίμου εκλαμβάνεται (ή επιδιώκεται) ότι μπορεί να οδηγήσει σε μία νέα κυβερνητική συμμαχία: Ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κεντροαριστερά δηλαδή, έναντι του σημερινού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
 http://www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά