Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ζάεφ: Δεν αλλάζουμε τη συνταγματική μας ονομασία

Αποκαλυπτικός Ζάεφ σε συνέντευξή του στο Der Spiegel: "Δεν βλέπω κανέναν λόγο να αλλάξουμε τη συνταγματική ονομασία, δεν θα συμβάδιζε με την τιμή μας. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν αξιοπρεπή εταίρο, όχι έναν εταίρο χωρίς αξιοπρέπεια. Το Σύνταγμα μπορεί να αναθεωρηθεί και μετά να ανακληθεί πάλι η αναθεώρηση. Η μεγαλύτερη εγγύηση για την Ελλάδα είναι να είναι τελειωτική η λύση για το όνομα. Σε αυτήν την περίπτωση σημασία έχουν οι διεθνείς συνθήκες, οι οποίες επικυρώνονται και εν τέλει ισχύουν στους διεθνείς οργανισμούς".
Νομίζω ότι τελικά δουλευόμαστε ευγενικά από τον κύριο Ζάεφ. Εδώ και 20 χρόνια η Ελλάδα λέει ότι θα συμφωνήσει μόνο αν υπάρξει μια ονομασία που θα ισχύει παντού, και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό των χωρών και έρχεται τώρα ο Ζάεφ και λέει ότι δεν το δέχεται. Να τους αναγνωρίσουμε δηλαδή ως Northern Macedonia σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, να τους δεχθούμε στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, να εισπράττουν να ευρωπαϊκά εκατομμύρια και αυτοί να συνεχίσουν να αυτοαποκαλούνται "Република Македонија".

Φιλαράκι σόρυ, δεν περνάει αυτό. Και το λέω εγώ που είμαι πολύ υπέρ της λύσης.

Αν θέλουν Τσίπρας και Κοτζιάς να υπογράψουν τέτοια κοροϊδία, να πάρουν και την ευθύνη.
 http://koutsomitis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά