Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Τέτοια πολιτικά και ποδοσφαιρικά «παλτά» δεν είχε γνωρίσει ο τόπος

Μα πώς τα κατάφεραν έτσι οι Συριζαίοι; Δεν θα τολμούν να εμφανιστούν όπου υπάρχουν Ολυμπιακοί και Παοκτζήδες. Και ΑΕΚτζήδες και Παναθηναϊκοί θα λέγαμε.
Πώς κατάφερε η κυβέρνηση να στρέψει όλες τις μεγάλες ομάδες εναντίον της είναι απορίας άξιο. Ο Τσίπρας ήταν αυτός που κατά κύριο λόγο ποδοσφαιροποίησε την πολιτική ζωή. Τώρα θα πληρώσει τα επίχειρα της αποκοτιάς του.
Τα έβαλε με τον Ολυμπιακό; Δεν θα τολμάνε να πατήσουν το πόδι τους στον Πειραιά. Είδατε τι έγινε με τον Παοκτζή Τσακαλώτο.
Τα έβαλε με τον ΠΑΟΚ και τον τιμώρησε και θα χάσει το πρωτάθλημα; Αν δείτε συριζαίο πολιτευτή να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη να του στήσετε άγαλμα. Θα είναι ήρωας.
Πάει κόντρα στην ΑΕΚ για όλα, και για το γήπεδο; Θα περνάνε από τη Νέα Φιλαδέλφεια οι Συριζαίοι και θα τρέμει το φυλλοκάρδι τους.
Είναι έτοιμος να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός; Θα το ρίξουν στον…
παναθηναϊκάκια Τσίπρα και μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν στη μπούκα και τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Και θα τον τιμωρήσουν όταν θα έρθει η ώρα.
Η κατάσταση αυτή δεν δημιουργήθηκε γιατί η κυβέρνηση τα έβαλε με το ποδοσφαιρικό σύστημα. Αλλά γιατί προσπάθησε να το κάνει δικό της και μπλέχτηκε. Ανίκανη να διαχειριστεί άλλα ευκολότερα θα μπορούσε να παίξει μπάλα; Όλο αυτογκόλ τρώει και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ένας δικός της, ο Σαββίδης έβαλε ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεμπρόστιασε την ανικανότητα της κυβέρνησης, του Τσίπρα, του Κοντονή, του Βασιλειάδη.
Τέτοια πολιτικά και ποδοσφαιρικά «παλτά» δεν είχε γνωρίζει ο τόπος.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά