Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Λαφαζάνης : Ο Τσίπρας τρέμει την αποχώρηση από την πρωθυπουργία

Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90.1 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις» μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας σχολίασε τη πολιτική του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο ενδεχόμενο εκλογών, τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας σχετικά με το ΝΑΤΟ.
Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Για εκλογές
Ο Αλέξης Τσίπρας τρέμει την αποχώρηση του από την πρωθυπουργία. Κοιμάται και ξυπνάει με ένα πράγμα να κάνει εκλογές να αιφνιδιάσει τους πάντες και μετά τις εκλογές να πιστεύει ότι μπορεί να μείνει στο κάδρο δήλωσε στον Γιώργο Τράγκα ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης  Λαφαζάνης.
Είπε πως ο Τσίπρας ξέρει πως δεν θα κερδίσει τις εκλογές και
θέλει να πάρει ένα ποσοστό που θα ανακόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ και θέλει να είναι δεύτερος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό έτσι ώστε η ΝΔ την επόμενη ημέρα των εκλογών να χρειάζεται έναν συνέταιρο.
Εκτίμησε ότι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή και ο Αλέξης Τσίπρας να παίξει το χαρτί της λύσης του Σκοπιανού. Είπε επίσης πως εάν βλέπει πανωλεθρία στις εκλογές δεν αποκλείεται να τραβήξει τις εκλογές και πέρα από την τετραετία.
Είπε επίσης πως ο Τσίπρας θέλει την αναπαραγωγή της εξουσίας δεν ασχολείται με τα συμφέροντα της χώρας αλλά με το προσωπικό του συμφέρον.
Για ΣΥΡΙΖΑ
Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα κόμμα που είναι όπου φυσάει ο άνεμος.Είπε επίσης πως το κόμμα είναι σε βαθύτατη σήψη και παρακμή απόψεων λέγοντας πως δεν έχουν όραμα, στόχο και καμία ελπίδα για τον τόπο.

Απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ πλέγμα σχέσεων και διαπλοκής με επιχειρηματίες αναφέροντας χαρακτηριστικά τις τηλεοπτικές άδειες.
Κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι είχε ρόλο αρχιτέκτονα στη μετάλλαξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη χώρα μας και  το ΝΑΤΟ
Είπε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι απέναντι στη Ρωσία σημειώνοντας πως το ΝΑΤΟ δεν προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στην χώρα μας
Τόνισε πως η απάντηση στην κατοχή των μνημονίων είναι το εθνικό νόμισμα κάτι που είχε προτείνει και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Είπε πως ο Βαρουφάκης ήταν πιο ευρώ από το ευρώ και τον κατηγόρησε πως έκανε το μνημόνιο πριν από το μνημόνιο. Είπε πως δημιουργούσε προβλήματα καθώς άλλα έλεγε άλλα έκανε.
Για τον Νίκο Παππά είπε πως επηρεάζει τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι έχουν κοινή αντίληψη.
Τόνισε πως οι πλειστηριασμοί είναι η μεγαλύτερη ληστεία… ενώ είπε πως Τράπεζες και δημόσιο διαλύουν την κοινωνία.
 www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά