Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Φτάνει πια ο σανός και οι ψεκασμένες θεωρίες

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Είναι σε κατάσταση αποδρομής που δεν της μένει τίποτε άλλο από τα σενάρια συνωμοσίας. Ο Τσίπρας για να διασωθεί θα γίνει… Καμμένος και θα ρίξει στον κουβά τα πάντα. Όλες τις βρομιές και τα δήθεν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.
Aπό το μεσημέρι, μετά την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη έγινε ένας κακός χαμός. Με διαρροές, με μυστικά δείπνα Τζανακόπουλου – Καμμένου στον Δουράμπεη, με σενάρια περί προσπάθειας από Μαρινάκη και Σαββίδη (δεν τους ονομάζει, τους φωτογραφίζει) να ρίξουν την κυβέρνηση.
Και καλά ο Μαρινάκης, αλλά και ο Σαββίδης; Τι παίζεται; Τα έσπασαν τα συνεταιράκια; Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.
Οι σύντροφοι που με…
καρτερία στο Μαξίμου περιμένουν πότε θα τελειώσουν και πότε θα πάνε φυλακή, πιστεύουν όντως ότι κάποιος βάζει το χέρι τους για να τους ρίξει.
«Δε χρειάζεται κανένα χέρι για να πέσετε κύριοι Συριζαίοι. Το κάνετε μια χαρά και μόνοι σας».
Είναι σε τόσο δύσκολη θέση που ζήτησαν από τον Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει σχέδιο να πέσει η κυβέρνηση.
Όταν ο Αλέξης δεχόταν στις αγκάλες του την Μεγαλοοικονόμου που έφυγε από τον μπάρμπα Βασίλη Λεβέντη αυτό τί ήταν; Δεν ήταν αποστασία;
Τώρα όλοι οι υπόλοιποι που φεύγουν γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ξεφτίλα του Μακεδονικού, είναι αποστάτες ή… Συμπιλίδηδες όπως μας πληροφόρησε ο Κουίκ. Ποιος ο Κουίκ αν είναι δυνατόν που έχει υπογράψει στα τέσσερα όλα τα μνημόνια και τρώει και στα μούτρα τον… Μακεδόνα Ζάεφ.
Τουλάχιστον ο Συμπιλίδης έριξε την κυβέρνηση για να υπερασπιστεί τη Μακεδονία. Έτσι για να ξέρουμε κι από λίγη ιστορία.
Εν πάση περιπτώσει μήπως θα πρέπει να δούμε τι είναι αποστασία και τι όχι; Αποστασία θα είναι κύριε Τσίπρα και κύριε Τζανακόπουλε και κύριε... κομμουνιστή Θανάση, αν φύγει από το Ποτάμι ο Δανέλλης κι έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ;
Θα είναι αποστασία αν η Κουντουρά και ο Παπαχριστόπουλος ψηφίσουν το Μακεδονικό (που είναι καλή συμφωνία όπως είπαν) κι ενταχθούν αργότερα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως θα είναι αποστασία αν έρθει και κανένας άλλος ποταμίσιος ή αν κάποιος ανεξάρτητος θυμηθεί πόσο… ηθική είναι η αριστερά;
Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε. Τι είδους κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα διώξετε τον ψεκασμένο για να στηριχθείτε από άλλους; Δεν τους θέλετε άλλο τους χρήσιμους ηλίθιους της δεξιάς και τσαλαβουτάτε στα θολά νερά της κεντροαριστεράς;
Αποστασία μεγαλύτερη από αυτή υπάρχει;
Η μόνη λύση για το τέρας που μας κυβερνά είναι να πάει σε εκλογές. Ακόμη και τώρα που ξεκίνησαν τα μπάνια του λαού. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο να ξεβρομίσει ο τόπος.
Και αυτά τα σενάρια αποσταθεροποίησης αφήστε τα. Φτάνει πια ο σανός και οι ψεκασμένες θεωρίες. Σας μάθαμε…
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά