Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Λονδίνο: Φραστική επίθεση στον Τσίπρα - Προδότη πούλησες τη Μακεδονία

Ένας άλλος φώναξε στον πρωθυπουργό: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο.

Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου. Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ,  τέσσερις συγκεντρωμένοι έλληνες από το απέναντι πεζοδρόμιο του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», «ντροπή σου!», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο έδαφος.
Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με Έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου. O Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Τρίτη το πρωί με νέους έλληνες επιστήμονες ενώ με τη βρετανίδα πρωθυπουργό το απόγευμα της Τρίτης. 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί δεν έχουν τσίπα πάνω τους, τους φτύνει ο κόσμος και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. λάδωσαν το αντεράκι τους , βλέπεις τον αγράμματο καταληψία με Τζαγκουαρ Πρέπει να φύγουν χτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά