Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Είναι Μοιραίοι, Ανίκανοι και Επικίνδυνοι – Μονόδρομος η ΑΜΕΣΗ προσφυγή στις κάλπες

Η ανικανότητα που επέδειξε ο κρατικός μηχανισμός στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας, αποκαλύπτει την απόλυτη διάλυση που επικρατεί σε όλους τους νευραλγικούς τομείς.
Μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να κινητοποιήσει ούτε την τροχαία με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι δρόμοι και να εγκλωβίζονται οι άνθρωποι στον πύρινο όλεθρο δεν μπορεί να την εμπιστευτεί η κοινωνία.
Μια κυβέρνηση που δεν μπόρεσε να εφαρμόσει ούτε τα γνωστά σχέδια αντιμετώπισης κρίσεων και να εκκενώσει τις επικίνδυνες περιοχές στις οποίες οι φλόγες είχαν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να οδηγήσει σε νέες συμφορές και περιπέτειες.
Ο θίασος του Αλέξη Τσίπρα ολοκλήρωσε τον κύκλο του με την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα και τον κόσμο. Το μόνο που έχει να επιδείξει ως έργο είναι οι νεκροί από
τις πυρκαγιές και οι νεκροί από τις πλημμύρες.
Η επικίνδυνη ανικανότητα, η ανευθυνότητα και το σαραβαλιασμένο κομματικό κράτος, καθιστούν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του υπόλογους απέναντι στον λαό και τη Δικαιοσύνη.
Γιατί αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο. Οι ευθύνες για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν δεν παραγράφονται, ούτε διαγράφονται.
Απαίτηση του λαού είναι να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Και δεν μιλάμε μόνο για πολιτικές ευθύνες αλλά και για ποινικές.
Γι΄ αυτό το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει η επόμενη Βουλή είναι η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους ολιγώρησαν και εγκλημάτησαν σε βάρος του λαού.
 Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται μετά την εθνική τραγωδία είναι κατά πόσο μπορεί να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση να ταλαιπωρεί τον λαό και τη χώρα.
Οι συσκέψεις στο Μαξίμου που οργάνωσε ο Αλέξης Τσίπρας παραπέμπουν σε μνημόσυνα. Μια κυβέρνηση που δεν διαθέτει ίχνος αξιοπιστίας και ο λαός τη θεωρεί πλέον επικίνδυνη δεν μπορεί να παραμένει στην εξουσία.
Στη συγκυρία που διανύουμε δεν μπορεί η χώρα να κυβερνάται από μια κυβέρνηση που σέρνεται και είναι ανίκανη να διασφαλίσει στοιχειωδώς την ασφάλεια των πολιτών.
Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στον λαό, τη χώρα και τον εαυτό του είναι να επιταχύνει τις διαδικασίες για την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. 
lykavitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.
    Μαρκ Τουαίην, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά