Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Πρωτοφανής επίθεση «Αυγής» κατά Καμμένου: «Ψεκασμένα σενάρια Συνομωσίας» τα περί Σόρος

Λάδι στην φωτιά της ενδοκυβερνητικής αντιπαράθεσης ρίχνει με σημερινό εμπρηστικό της πρωτοσέλιδο, η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή".
Η οποία με αφορμή τις αντιδράσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τα όσα αποκάλυψε ο Κοτζιάς για τον Σόρος, επί της ουσίας επιτίθεται στον κυβερνητικό εταίρο του Τσίπρα Πάνο Καμμένο, κάνοντας λόγο για “Ψεκασμένα Σενάρια Συνομωσίας”!

Το μήνυμα που στέλνει η επίσημη εφημερίδα της Κουμουνδούρου, είναι ξεκάθαρο πως δεν απευθύνεται ούτε στην Νέα Δημοκρατία, ούτε στο ΚΙΝΑΛ αλλά στον κυβερνητικό εταίρο.
Χαρακτηρίζοντας επί της ουσίας ως “καραγκιοζιλίκια” τα όσα κατά καιρούς εκστομίζει ο Καμμένος, είτε σε ιδιωτικές συναντήσεις του, είτε στις παρεμβάσεις του στο Υπουργικό Συμβούλιο, είτε στον δημόσιο λόγο του.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε επίσης την αντίδραση Καμμένου και στην υπερπροβολή της ανακοίνωσης του “Ποταμιού” για τον Κώστα Σημίτη σε σχέση με την προφυλάκιση Παπαντωνίου, τόσο από την “Αυγή” όσο και από την “Εφημερίδα των Συντακτών” με πρωτοσέλιδα "χτυπήματα" τους.

Απόφαση η οποία προφανώς και έχει να κάνει με τις υπόγειες διεργασίες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, για τους νέους πολιτικούς “συνέταιρους” του Τσίπρα, αφού ο κύκλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ολοκληρωθεί.
lykavitos.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά