Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Τραγική εμφάνιση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, στην Τουρκία - Τί είπε

Τόσες  άχρηστες κουβέντες σπάνια ακούσαμε μέσα σε 8 λεπτά που διαρκεί η ομιλία του.  Αξίζει να την ακούσει κανείς (αν αντέχει)  για να αντιληφθεί σε ποιον γαλαξία ζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σας αποδελτιώσαμε μερικά από τα ¨κορυφαία¨  που ακούσαμε από τον κύριο υπουργό μας…
¨Αξιότιμε κύριε υπουργέ Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας¨  Αναφέρεται στον Τσαβούσογλου που πριν από δύο μέρες έλεγε πως ¨Όταν χρειάζεται βάζουμε τους Έλληνες στην θέση τους¨.
¨Αξιότιμε κύριε υπουργέ Εσωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας  φίλε μου Σουλεϊμάν Σοϊλού¨. Εντυπωσιακό. Φίλος με τον Σοϊλού ! Ο Σοϊλού ως υπουργός Εσωτερικών είναι και υπεύθυνος για την αστυνομία και την στρατοχωροφυλακή. Όλα αυτά τα εγκλήματα και τα βασανιστήρια που έγιναν και γίνονται σε βάρος Κούρδων και Τούρκων Δημοκρατών, φέρουν την ϋπογραφή ¨του Σοϊλού. Είναι ο ¨Μανιαδάκης¨ του Ερντογάν. Δηλαδή για να
καταλάβουμε,  οι Συριζαίοι ενοχλούνται σφόδρα από την Χρυσή Αυγή αλλά είναι φίλοι με τους υπουργούς του Ταγίπ !  Εύγε !
Αλήθεια ο φίλος του ΣΥΡΙΖΑ ο ηγέτης του HDP ο Σελαχαττίν Ντεμιρτάς που βρίσκεται ; Γνωρίζει ο κ. Βίτσας ;
¨Αξιότιμοι εκπρόσωποι των διεθνών οργανώσεων που βοηθάτε και μερικές φορές στεκόμαστε πάνω σε εσάς¨.  Ελπίζουμε να μην εννοεί τις ΜΚΟ. Γιατί όποιος πιστεύει π.χ. πως οι 7.000  αλληλέγγυοι εθελοντές στην Λέσβο, μένουν και εργάζονται εδώ χωρίς μισθό, να πάει να δει κανένα γιατρό. Αυτοί βγάζουν χρήματα από αυτή την ιστορία. 
"Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα και την Τουρκία βρίσκουμε λύσεις στο μεταναστευτικό" . ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, αυτά που λέει ο κ. Βίτσας μάλλον έχει μειωμένη αντίληψη (αυτό είναι η καλή εκδοχή) . Διότι κάθε τόσο ο Ερντογάν απειλεί τους Ευρωπαίους πως ¨Αν ανοίξουμε τα σύνορα θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε¨. Όταν ο άλλος μιλά έτσι, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πως χρησιμοποιεί την λαθρομετανάστευση ως όπλο; Αν με μαγικό τρόπο σταματούσε αύριο το φαινόμενο αυτό, ο μεγαλύτερος χαμένος θα ήταν η Τουρκία. Αυτή την στιγμή η Τουρκία σαν στυγνός εκβιαστής παίρνει λύτρα από την Ευρώπη για να μην ¨ανοίξει τις πύλες¨. Εξισλαμίζει σταδιακά όλη την Ευρώπη, κάτι που φυσικά την συμφέρει….  Ενώ χρήματα πολλά βγάζουν και οι Τούρκοι λαθροδιακινητές.
Σαν Ελλάδα δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα αίτια της λαθρομετανάστευσης. Επειδή όμως υφιστάμεθα τις συνέπειες της, θα πρέπει το συντομότερο 1) να φύγει αυτή η κυβέρνηση και 2) να αρχίσουν να φυλλάσονται με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ τα σύνορα.
Απορούμε γιατί πήγε εκεί ο υπουργός.  Να τον ενημερώσουμε  πως τα πλοία με την κόκκινη σημαία που φέρονται πειρατικά πέριξ της Κύπρου  δεν είναι ούτε της Ουγκάντας, ούτε της  Κένυας.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά