Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Περιμένοντας τον Μαδούρο στην “Β. Μακεδονία”

Μέσα σε 48 ώρες το κόμμα Σύριζα στήριξε τον δικτάτορα Μαδούρο, αλλά υπερψηφίζει και την Συμφωνία των Πρεσπών με κάθε τρόπο. Στήριξε ο Σκουρλέτης διότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Κατρούγκαλος έψαχνε ποσέ, γραβάτες και όχι την ρηματική διακοίνωση των Σκοπίων.

Πάσει δυνάμει για όλα. Αν δεν ήταν “αριστεροί” θα ήταν σίγουρα μέλη μιας οργάνωσης. Τώρα πως συμβαδίζει η “προοδευτικότητα” και η “αυτοπεποίθηση” ( ; )  που αποπνέει η Συμφωνία - όπως ισχυρίζονται- με έναν αριστερό φασίστα, είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης.              
Με κάθε τρόπο και μέσο ο Σύριζα και τα ρετάλια του υπερψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσβειών αγνοώντας τον λαό, αλλά και το γεγονός ότι η ρηματική διακοίνωση των Σκοπίων αναφερόταν σε Μακεδονία.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σημερινός πρωθυπουργός αγνοεί τους πάντες. Το έκανε με το δημοψήφισμα, και αργότερα φέρνοντας χειρότερα μέτρα με το τρίτο Μνημόνιο. Αυτή ακριβώς η προϊστορία έκανε πολλούς στην Ευρώπη να θαυμάζουν τον αμοραλισμό που διαθέτει ο υποψήφιος Νομπελίστας. Το ρεπερτόριο του είναι ευρύ : Από μεταφορά προσφύγων- μεταναστών, σκληρά οικονομικά μέτρα, μέχρι και μια διεθνή διμερής συμφωνία. Σημασία δεν έχει τι αναφέρει η συμφωνία, αλλά το γεγονός ότι “κάποιοι τόλμησαν” όπως μας λένε για τους Ζάεφ, Τσίπρα.

Ποιά ήταν η τόλμη ; Να αφήσουν μια ασαφή συμφωνία την οποία μελλοντικά μπορούν να ερμηνεύσουν κατά το δοκούν διάφοροι “μειονοτικοί”που πηγαίνουν και εισπράττουν απo την Ανοικτή κοινωνία του Soros.

Και τώρα τι ; Οι αγορές θα ανοίξουν για μια “ψεύτικη” έξοδο με ένα 5ετες ομόλογο- ήδη η δεκαετία πήγε στο 4%  και τα πανηγύρια του Σύριζα θα συνεχιστούν ενώ η οικονομία παραμένει σε τέλμα.

Με  την πολιτική του “έτσι θέλω” - όπως ένας άλλος κοινοβουλευτικός - ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει την δική του καταστροφική πορεία περιμένοντας και διεθνή αναγνώριση για το επίτευγμα του. Πιθανότατα να είναι στην επιτροπή υποδοχής του Μαδούρο στο αεροδρόμιο της “Βόρειας Μακεδονίας” όταν φυγαδευτεί από την Βενεζουέλα. 

Δημ. Παφίλας-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά