Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ο Τσίπρας, ο Παππάς και η σκιά του… Μανόλο

Κάποιοι φίλοι μου στον ΣΥΡΙΖΑ – ναι, έχω και τέτοιους – μου λένε πως η υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη (φωτογραφία), του στενού φίλου του Νίκου Παππά που είχε νταραβέρια με μεγαλοεπιχειρηματίες και βρέθηκε και στο μισθολόγιο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, απασχολεί την Κουμουνδούρου, παρά το γεγονός ότι γίνεται διαρκής προσπάθεια να μείνουν χαμηλά οι τόνοι.
Η ενόχληση σχετίζεται αφενός με τον ξαφνικό και αδικαιολόγητο πλουτισμό του κ. Πετσίτη, αφετέρου με το ότι ο Νίκος Παππάς δεν έχει δώσει ακόμη επαρκείς εξηγήσεις για το θέμα, με αποτέλεσμα να επικρέμαται ένα ηθικό ζήτημα.
Μου μεταφέρουν πως η ηθική διάσταση της όλης υπόθεσης απασχολεί έντονα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Νίκο Φίλη. Ο κ.  Φίλης είναι από εκείνα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που παγίως υποστήριζαν και υποστηρίζουν πως το
ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς πρέπει να είναι το διαμάντι στο στέμμα.
Ωστόσο, ο «βοηθός» του Νίκου Παππά, όπως έχει χαρακτηρίσει ο Νίκος Φίλης τον Μανώλη Πετσίτη (σ.σ.: ο Αλέκος Φλαμπουράρης τον έχει χαρακτηρίσει ως διερχόμενο από την Κουμουνδούρου που φωτογραφιζόταν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) είναι ένα πρόσωπο που ρίχνει σκιές στο ήθος της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι να υπάρξει ξεκάθαρη τοποθέτηση για τον ρόλο του, οι γκρίνιες μέσα στο κυβερνών κόμμα δεν θα σταματήσουν.
Ο κ. Φίλης δημοσίως από τον προηγούμενο Δεκέμβριο είχε ζητήσει από το Νίκο Παππά «να δώσει περισσότερες εξηγήσεις» για τον Μανώλη Πετσίτη. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά επιχείρησε να θολώσει τα νερά χαρακτηρίζοντας τον στενό του φίλο ως έναν απλό ιδιώτη. Αυτή η εξήγηση, όπως φαίνεται, δεν θεωρείται επαρκής από πολλούς συντρόφους του στην Κουμουνδούρου. Το θέμα είναι ότι ακούστηκαν τόσο πολλά και ακόμα ακούγονται για τις σχέσεις Πετσίτη – Λαυρεντιάδη – Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός κάνει πως δεν καταλαβαίνει…
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά