Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

«Βάζουμε την διαπλοκή στα ψηφοδέλτια για να την πολεμήσουμε από μέσα»

Σε νέα ρηξικέλευθη κίνηση προχώρησε ο… Ηγέτης. Όσοι κακεντρεχείς σπεύσουν να τον κατηγορήσουν ότι προσκύνησε την διαπλοκή βάζοντάς τη μέχρι και στα ευρωψηφοδέλτια, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Πάλι σας έβαλε τα γυαλιά ο… Ηγέτης, γατάκια.
Διότι πως θα αποκτήσει το know how για να την πολεμήσει αν δεν συνασπιστεί με εκπροσώπους της για να μάθει τα πράγματα από μέσα; Πως το έλεγαν οι παλαιοί αριστεροί; Για να τσακίσεις το σύστημα πρέπει να το χτυπήσεις από μέσα. Ο Τσίπρας δεν κάνει τίποτα τυχαία.
Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, μέχρι τελευταία στιγμή έπαιζε δυνατά το όνομα του Σωκράτη. Όμως ο πονηρός Σωκράτης αποφάσισε να κάνει πίσω και να βγει μπροστά ο Πέτρος.
Σκέφτηκε ότι θα
προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον αγώνα του Τσίπρα κατά της διαπλοκής αν το αχτύπητο δίδυμο πατέρα – γιου συνεργαστεί.
Από τη μία δηλαδή θα εμφανίζεται δημοσίως ο Πέτρος για να φοβούνται οι διαπλεκόμενοι τυχόν αποκαλύψεις που θα κάνει για τις βρωμιές τους ώστε να μην χτυπάνε τον Τσίπρα, κι από την άλλη ο Σωκράτης θα τις λέει στον Αλέξη. Κατόπιν ο Τσίπρας θα δίνει τις πληροφορίες στα ΜΜΕ που ελέγχει και θα τους συντρίβει.
Τι νομίζατε, έτσι τα πήρε τα γαλόνια στην Στάζι ο Σωκράτης;
Κι επειδή φημίζεται για την γαλαντομία του, μαθαίνουμε ότι θα τον βοηθήσει και για να αποφύγει τις τρικλοποδιές που του στήνουν οι Ρώσοι (Πρέσπες, Αμερικανοί κλπ.). Ο άλλοτε τολμηρός Κασκαντέρ μπορεί να δείχνει παροπλισμένος λόγω ηλικίας, αλλά διατηρεί ακόμα τις επαφές του με κάτι παλιά συντρόφια από τις ένδοξες ημέρες του Ψυχρού Πολέμου.
Είναι προφανές ότι το σχέδιο είναι άψογο και η νίκη του Τσίπρα δεδομένη.
Και να φανταστείτε ότι δεν θα του στοιχήσει τίποτα. Αφενός γιατί εμείς θα φροντίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους μας ώστε να συνεχίζει να παίρνει δουλειές ο Σωκράτης, αφετέρου γιατί τον Πέτρο θα τον πληρώνουν οι Βρυξέλλες.
Διάνοια ο... λαοπρόβλητος.
Προβλέπεται κλάμα τόσο στον Πειραιά όσο και στην Πειραιώς και ο νοών νοείτω.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά