Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Τιμή και δόξα στον Πολάκη

Τον Παύλο Πολάκη αν δεν τον είχαμε, αν η λεβεντογέννα Κρήτη δεν τον έβγαζε από τα σπλάχνα της, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Διότι πρέπει να υπάρχουν στον κόσμο αυτό Πολάκηδες αρκετοί για να μας θυμίζουν πώς πρέπει να προχωρά και ο κόσμος.
Δεν μπορεί να είναι όλα τα πρόβατα άσπρα, πρέπει να υπάρχουν και τα μαύρα για να μην είναι ομοιόμορφη η κοινωνία.
Χαρακτηρίζουν στα social media τον υπουργό και γιατρό (πρωτίστως αυτό) αήθη, άθλιο, προσβλητικό και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα. «Αήθης Πολάκης», λένε, όμως, πρόκειται για πλεονασμό. Ενας άνθρωπος που έχει κάνει επάγγελμα την ύβρι δεν μπορεί παρά να ταυτίζεται με την αήθεια. Είτε λέμε Πολάκης είτε αήθης ένα και το αυτό.
Λένε ότι ο γιατρός
Πολάκης είναι εξαιρετικός. Ότι είναι ικανότατος στο να στήνει εντατικές, ότι έχει σώσει πολλές ζωές και μάλιστα χωρίς να βγάλει λεφτά από το επάγγελμά του. Γι’ αυτό και παίρνει δάνεια βεβαίως, πώς αλλιώς να ζήσει με σπίτια στην Αθήνα, σπίτια στην Κρήτη, φουσκωτά κ.λπ.
Μπράβο του, πραγματικά, προφανώς τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη. Αυτό, όμως, σε κάνει και άνθρωπο; Μπορεί να σου δώσει τα χαρακτηριστικά ενός ευγενούς πολίτη που ξέρει τα όριά του, που δεν προσβάλλει, που δεν προκαλεί και κυρίως που δεν χρησιμοποιεί την ιδιότητά του μόνο για να αυτοπροβληθεί;
Ο Πολάκης έχει πέσει θύμα της δημοσιότητας και των social media. «Τρώγεται» να γίνει από υπουργός Υγείας σχολιαστής της καθημερινότητας. Δεν αντέχει ούτε λεπτό μακριά από το facebook ή την τηλεοπτική κάμερα. Και παράλληλα, έχει πάθει μια αρρώστια που δεν γιατρεύεται εύκολα.
Νομίζει ότι είναι ο «Μεσσίας» που ήρθε να σώσει τον κόσμο από τους κακούς. Ενας Ελληνας Ζορό που έφτασε από την Κρήτη για να καθαρίσει τη βρομιά της Αθήνας.
Γι’ αυτό τα βάζει με τους δικαστές και δίνει τα ονόματά τους.
Γι’ αυτό βρίζει τον καθηγητή Συνολάκη γιατί τόλμησε να εκφέρει μια επιστημονική άποψη για την τραγωδία στο Μάτι.
Γι’ αυτό χτυπά τους πολιτικούς του αντιπάλους, βάζοντας τους δέκα φορές την ημέρα στη φυλακή ωσάν ο ίδιος να είναι δικαστής.
Και γι’ αυτό αποφάσισε να τα βάλει και με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Είναι νεοδημοκράτης; Τον έβαλε ο Μητσοτάκης υποψήφιο ευρωβουλευτή; Ε, τότε είναι βρόμικος και πρέπει να χτυπηθεί. Ακόμη κι αν αυτό το παλικάρι με την μεγάλη καρδιά στο ασθενές σώμα, τιμά την Ελλάδα.
Αυτό το παλικάρι που σήκωσε την ελληνική σημαία όντας καθηλωμένος στο καροτσάκι, δεν μπορεί να το φτάσει ο κάθε Πολάκης. Αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο υπουργός για να μας θυμίζει ποιος είναι τι σ’ αυτή τη χώρα.
Καλό έκανε στον Κυμπουρόπουλο η πολιτική αήθεια (αηδία τη λένε άλλοι) του Πολάκη. Για να έχουμε να θυμόμαστε ότι είναι επιλογή του Αλέξη Τσίπρα. Είναι φίλος του και συνοδοιπόρος του στον αγώνα της Αριστεράς για μια καλύτερη Ελλάδα χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.
Ευτυχώς η Κρήτη μας πρόσφερε τη χαρά και την τιμή να μας δώσει τον Πολάκη. 
Βασ. Κανέλλης-in.gr 

Φίλης κατά Πολάκη: Δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, να επανορθώσει την αστοχία του.

8 σχόλια:

  1. ψηφισα στις τελευταιες 2 εκλογικες αναμετρήσεις αν και ψηφοφορος της ΝΔ ψηφισα συριζα
    εχω αδελφη παραπληγικη τα τελευταια 10 χρονια μετα τις δηλωσεις πολακη και την καλυψη του τσιπρα οχι ψηφο δεν θα ξαναδουν αλλα θα τους πολεμησω με ολες μου τις δυναμεις
    ΑΙΣΧΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανθρώπινη αξία δεν κρίνεται απο την λειτουργικότητα των κινούμενων μερών του σώμστος του ανθρώπου, αλλά από τις ηθικές αξίες και πνευματικές ικσνότητες που τον διέπει. Να διεκολύνουμε αυτούς τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οχι μόνο της πολιτείας, αλλά και κάθε πολίτη. Δεν κάνουμε χάρι στους ΑΜΕΑ να εχουν ελέυθερες τις προσβάσεις στα πεζοδρόμια, στο Parking, στους δημόσιους χώρους και στην επαγγελματική τους αποκατασταση ανσλογα τις κατάρτησης ππυ έχουν. Η πολιτεία έχει υποχρέωση να τους στηρίζει και οικονομικά αν χρειάζεται για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Διαφορετικά είμαστε μια ζούγκλα και επικρατεί ο ποιο ισχυρός. Και σντι ο πρωθυπουργός της χώρας να εκδιώξει κλωτσηδόν αυτόν τον ανάλγητο υπουργό τον υπερκαλύπτει ανάγωντας το θέμα σε ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση!!! Δηλαδή καλεί 153 βουλευτές να επικροτήσουν και να επιβραβευσουν τις αθλιότητες του Πολάκη.Μεγαλύτερο ηθικό αίσχος για την αριστερά δεν υπάρχει.Νομίζω ότι ολα τα κόμματα πρεπει να απέχουν απο αυτη την ψηφοφορία. Επισης θα ήθελα να ξέρω γιατι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει λάβει θέση γιατι το θέμα πάνω απο όλα είναι θέμα εθνικής συνειδησης και αξιοπρέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα οσα αραδειαζετε - 7:12:00 π.μ. EEST,- 5:44:00 μ.μ. EES πιο πανω κατα του κ. Πολακη είναι παραλογα και δν στεκουν. !!
      Για ονομα του Θεου!!
      Αιντε λοιπον να βαλλουμε τον Αδωνι η τον Βοριδη στη θεση του.
      Ο κ.Πολακης είναι ένα αμεμπτο, ακεραιο και με απολυτη ηθική αρτιότητα προσωπο, μοναδικο ισως στην Ελλαδα για τουτο το ποστο που με θαρρος και τολμη και με βαση την ελληνικη νομοθεσια, εβαλλε πολλα πραγματα στη θεση τους !
      Μην παραβλεπετε τις παρανομοιες που γινονται ιδιαιτερα σε αυτον τον τομεα στην Ελλαδα, πολλες φορες με παρεμβολή πολιτικων προσωπων για μια ιδιαιτερη μεταχειριση και χορηγήση άδειας ανατροφής τέκνου, μειωμένου ωραρίου λόγω αναπηρίας κλπ. κλπ.
      Ο κ. Πολακης είναι πραγματι ο Ελληνας Ζορό που έφτασε από την Κρήτη για να καθαρίσει τη βρομιά της Αθήνας!!!

      Διαγραφή
    2. ΩΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

      Διαγραφή
    3. Τυπακια, εχεις μια αισχρορατη και βρωμερη γλωσσα, βρωμικοπας το τοπο όταν ανοίγεις το βοθρο σου!

      Διαγραφή
  3. Κύριε διαχειριστά τους φαιδρούς που γράφουν για Έλληνες Ζορό και άλλες ανοησίες πρέπει να τους αποκλείεις οι άνθρωποι είναι ψυχικά ασταθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λεω ότι δεν υπαρχουν αδυναμα ατομα στη κοινωνια μας τα οποια επιβάλλεται να βοηθηθουν από τη κοινωνικη προνοια και τα δημοσια ταμεια.
      Για ονομα του Θεου!
      Ο λογος είναι για τους πονηρους πολιτικους μας που είναι προθυμοι να υπόσχονται και να παρασχουν καποιες βοήθειες σε καποια δηθεν ανικανα προσωπα , εξασφαλίζοντας ετσι ψηφους τους!! Και με τις σκεψεις αυτές, ο συνειρμος και οι παραστασεις φεραν μπροστα μου τον δεξιφρονο κυρ Βαγγελη Καλαντζη , ο οποιος εβγαινε παντα πρωτος βουλετης στην Ρουμελη με τις κουμπαριες που ειχε κανει σ~ολα τα χωρια της περιφερειας . Καποιοι λεγαν ότι ειχε συναψει καπου 5000/6000 κουμπαριες !!
      Οποτε με πεντε ως εξη οικογενειακαι προσωπα σε κάθε κουμπαρια , να που μονο από αυτους επιανε 25.000 ως 30000 ψηφους σε κάθε εκλογη του!!

      Διαγραφή
  4. Ποια Ελληνική νομοθεσία επιτρέπει στο Ζορό της Κρήτης να τοποθετεί τον φίλο του γκαραζιέρη επικεφαλής Νοσηλευτικής Μονάδας, αλλά να ασελγεί για την τοποθέτηση αξιότατου γιατρού σε δημόσιο νοσοκομείο. Φίλε μου να ξέρεις ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν ένα καθημερινό Γολγοθά για την επιβίωσή τους και να είσαι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά