Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ο μύθος του ΣΥΡΙΖΑ – πολέμιου της ακροδεξιάς

Ο απερχόμενος, από τον κυβερνητικό και ίσως αύριο-μεθαύριο και από τον πολιτικό στίβο ΣΥΡΙΖΑ, έχει τελείως απογυμνωθεί από την αυθαίρετη διεκδίκηση του ρόλου του πολέμιου της ελληνικής ακροδεξιάς. Και αυτό διότι μία από τις δυναμικότερες ομάδες της ακροδεξιάς ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στην τετράχρονη κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή υπερσκελίστηκε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που κατέλαβε, με περαιτέρω αυξητικές τάσεις, την τρίτη θέση στην προτίμηση των ψηφοφόρων.
Έτσι, το μοναδικό γνήσιο προοδευτικό, παραδοσιακό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) εδραιώνεται αμετακίνητα στο πολιτικό προσκήνιο και μάλιστα με προοπτική αναβάθμισής του, σε κόμμα εξουσίας, επανακτώντας έτσι τον
από παράδοση πρωτεύοντα ρυθμιστικό ρόλο, στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας.
Πολλοί διερωτώνται γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενοχλείται από τις αυξητικές τάσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Η απάντηση είναι ότι ενοχλείται και παραενοχλείται, αλλά προσποιείται τον αδιάφορο, πολιορκώντας ταυτοχρόνως, αλλά ματαίως, το σταθερά αυξανόμενο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προσπαθώντας να προκαλέσει ρήγματα στη συνοχή του.

Το μέλλον των λιποτακτών…

Όμως έτσι πετυχαίνει το αντίθετο. Απομονώνεται τελείως στον πολιτικό χάρτη της χώρας, έχοντας ως μοναδικά δεκανίκια, στην τραυματισμένη πορεία του, τα ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα πρώην αποβλήτων ή λιποτακτών και νεο-γενίτσαρων του ΠΑΣΟΚ και της μείζονος Αριστεράς…
Οι ίδιοι οι λιποτάκτες που αυτομολούν χωρίς ντροπή, από την αρχική τίμια και φιλόξενη εστία τους, αυτοπροσδιορίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ, για το ύφος και το ήθος τους και συχνά άλλοτε μας διασκεδάζουν με τη θυμηδία που σκορπούν και άλλοτε μας εξαναγκάζουν να κάνουμε ζάπινγκ.
Ήδη, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν λάβει φύλλο πορείας για το σπίτι τους. Και όσοι ήταν… πάτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων χαροπάλαιψαν για λίγα 24ωρα, μέχρι την τελική νομοτελειακή τους πτώση.
Περιττό ν’ αναφέρουμε ονόματα… Διότι είναι μάταιο ν’ ασχολείται κανείς με τα οποιαδήποτε πολιτικά πτώματα και απόβλητα από τη λαϊκή συνείδηση.
Οι τελευταίες εκλογές του Ευρωκοινοβουλίου επιβεβαίωσαν το «Έγκλημα και Τιμωρία». Μια τιμωρία, που εκπορεύεται από την ίδια τη συνείδηση του προδομένου από τους απατεώνες του Εκλογικού Σώματος.
Η τελική μαύρη αυλαία στο τετράχρονο δράμα 2015-2019 θα πέσει σε λίγα 24ωρα. Με την ίδια αμείλικτη αποστροφή προς τους επιόρκους και στο στίβο των Εθνικών Εκλογών.
Πετρ. Μακρής-in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά